Smarter_way_USA

eToro, cea mai mare platformă de tranzacționare la bursă din Europa, noul sponsor al CFR Cluj

05/07/2021 | Bursa & Investitii | 1,139 views

Tocmai am aflat ca platforma mea de tranzactionare la bursa va deveni SPONSOR PRINCIPAL la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA 🤩 Foarte tare ! 💪

Urmeaza sa avem si companii romanesti listate pe eToro si de asemenea urmeaza si lansarea unui card de debit pe care il vom putea utiliza pentru a retrage bani cu usurinta din platforma. Si surprizele nu se opresc aici :)

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto.

Suntem o comunitate globală cu peste 18 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Puteti investi la bursa prin platformele:


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile