Smarter_way_USA

Virgin Galactic: 2 scenarii și 3 variante de a investi înainte de deschiderea sedinței de tranzacționare

12/07/2021 | Bursa & Investitii | 1,468 views

Fiindca de ieri de la lansarea lui Richard Brandson in spatiu am tot discutat cu mai multe persoane cum tranzactionam actiunile Virgin Galactic in astfel de situatii, vin in intampinarea voastra cu 2 scenari si 2 variante de “trecut la treaba” INAINTE de deschiderea sedintei de tranzactionare de peste 3 ore.

Personal am investit in Virgin Galactic inca de cand au inceput discutiile pentru autorizarea autoritatilor americane pentru turism in spatiu INSA, pentru cei ce nu ati investit inca, timpul nu este pierdut!

Scenarile la care ma gandesc sunt urmatoarele:

  1. Actiunile vor incepe sa creasca imediat dupa deschiderea sedintei de tranzactionare (mai ales ca deja avem 6% crestere in PRE-MARKET), asadar poate fi o varianta buna sa incepem sa investim pe termen lung pana in momentul in care aceste calatorii in spatiu vcreste ca numar si vor incepe sa se vada cat mai bine in rezultatele financiare ale companiei.
  2. BUY the rumor, SELL the news: – Posibil sa avem parte de scenariul in care actiunile sa SCADA ceva acum si cresterile din ultima perioada sa fie pe baza faptului ca URMEAZA sa se intample minunea, iar acum ca s-a intamplat sa marchjeze unii profiturile urmand ca compania sa fie lasata sa si dovedeasca ca se poate si face bani frumosi din treaba asta. Cresterile din ultima perioada au avut loc fiindca se ANTICIPA o lansare de succes.

In ambele scenarii, daca esti investitor pe termen lung ORICAND este un moent bun sa incepi sa investesti fiindca sunt de parere ca acest gen de turism va fi noua fiță in materie de travel in viitor. Sa te duci in vacanta in nu stiu ce insula oricine poate, in spatiu nu merge oricine :) deci cine merge, PLATESTE :)

Cum tranzactionez eu si ce posibilitati de a investi avem:

  1. Plasam un ordin sau cumparam direct actiuni la Virgin Galactic: prin http://bit.ly/actiuni-virgingalactic sau prin https://bit.ly/3k2dJUs
  2. Tranzactionam inca de pe acum, in PRE-MARKET adica INAINTE sa se deschida bursa (DA, se poate) prin https://bit.ly/3k2dJUs
  3. Investim in ARK Space Exploration ETF https://bit.ly/arkx-etf

Personal eu am ales primele 2 variante momentan insa ma gandesc sa incep sa acumulez si la ARKX (ETF-ul celor de la ARK Invest) insa momentan nu am luat fiindca , nu stiu de ce, nu au in TOP 10 detineri actiuni la Virgin Galactic.

Acestea fiind spuse, va urez investitii cat mai profitabile si numai bine! O zi frumoasa in continuare!

PS: Acest articol NU este o recomandare de investitie! Este o opinie personala si o prezentare a modului in care voi actiona eu in perioada urmatoare pe aceasta companie. Va trebui sa va faceti si voi propria analiza pentru a trage cea mai buna concluzie si pentru a investi in cstinta de cauza si responsabil.

Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile