Smarter_way_USA

Creștere de 18% pentru acțiunile Robinhood. Tristețe mare în rândul ghiolbanilor de la Gamestop

03/08/2021 | Bursa & Investitii | 1,126 views

Mna … ca tot aveam discutii in ziua listarii cu multi ghiolbani de-aia cu Gamestop si “APES” si “when lambo” si alti termeni si expresii imbecile de neterminati ca Robiinhood o sa fie dezastru la bursa ca o sa se razbune ghilobanii pe Robinhood dupa ceea ce cred ghiolbanii ca au facut astia de la Robinhood la Gamestop, iata ca actiunile Robinhood merg foarte bine de la listare (azi 15% crestere, in conditiile in care sunt foarte multe scaderi in piata pe baza de panica cu varianta delta a carcalacului). Si, DA, inca e loc mult de crestere!

Noi sa fim sanatosi ! Dar sper macar ca se si invata din greseli ! Datoria mea e sa grabesc procesu de invatare !

Aaaaa, mai tineri minte ghiolbanii cu gamestop ce se credeau lupi razand de fondatorul Robinhood spunand ca “Nu mai pupi tu listare mai VLADUTZ ” 🤦 “Vladut” auzi … astia nici macar nu apucasera sa le creasca paru intre picioare, zero experienta la bursa dar ei il bagatelizau pe fondatorul Robinhood spunandu-i “Vladutz”.

Offf … ce vremuri traim … si cati cunosc ca se tavalesc in chinuri cu pierderile enorme ce le au pe Gamestop care a scazut de la 500 la 150 … (si inca e loc de scadere).

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile