Smarter_way_USA

Creștere de 18% pentru acțiunile Robinhood. Tristețe mare în rândul ghiolbanilor de la Gamestop

03/08/2021 | Bursa & Investitii | 1,477 views

Mna … ca tot aveam discutii in ziua listarii cu multi ghiolbani de-aia cu Gamestop si “APES” si “when lambo” si alti termeni si expresii imbecile de neterminati ca Robiinhood o sa fie dezastru la bursa ca o sa se razbune ghilobanii pe Robinhood dupa ceea ce cred ghiolbanii ca au facut astia de la Robinhood la Gamestop, iata ca actiunile Robinhood merg foarte bine de la listare (azi 15% crestere, in conditiile in care sunt foarte multe scaderi in piata pe baza de panica cu varianta delta a carcalacului). Si, DA, inca e loc mult de crestere!

Noi sa fim sanatosi ! Dar sper macar ca se si invata din greseli ! Datoria mea e sa grabesc procesu de invatare !

Aaaaa, mai tineri minte ghiolbanii cu gamestop ce se credeau lupi razand de fondatorul Robinhood spunand ca “Nu mai pupi tu listare mai VLADUTZ ” 🤦 “Vladut” auzi … astia nici macar nu apucasera sa le creasca paru intre picioare, zero experienta la bursa dar ei il bagatelizau pe fondatorul Robinhood spunandu-i “Vladutz”.

Offf … ce vremuri traim … si cati cunosc ca se tavalesc in chinuri cu pierderile enorme ce le au pe Gamestop care a scazut de la 500 la 150 … (si inca e loc de scadere).

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile