Smarter_way_USA

Încă 65% crestere pentru acțiunile Robinhood. Tavalirea în chinuri a ghiolbanilor de la Gamestop continuă.

04/08/2021 | Bursa & Investitii | 989 views

Eu v-am spus ieri de Robinhood ca va creste si ca e treaba buna ca sa moara ghiolbanii de la Gamestop de ciuda. Dar na … voi ascultati de toti nestersii la gura ce au auzit de bursa din filme si se cred lupi.

Si nu mi se pare pump foarte nesimtit cum spun unii … e doar o situatie absolut normala in care MAJORITATE se temeau sa intre la listare din cauza “razbunarii” ghiolbanilor, dupa care cand au vzut ca e o frectie si ca nu se intampla nimic de fapt, au inceput sa cumpere masiv. TOTUSI e vorba de Robinhood adica cel mai popular broker american si nu numai !

Offf … ce vremuri traim … si cati cunosc ca se tavalesc in chinuri cu pierderile enorme ce le au pe Gamestop care a scazut de la 500 la 150 … (si inca e loc de scadere).

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile