Smarter_way_USA

Încă 65% crestere pentru acțiunile Robinhood. Tavalirea în chinuri a ghiolbanilor de la Gamestop continuă.

04/08/2021 | Bursa & Investitii | 1,275 views

Eu v-am spus ieri de Robinhood ca va creste si ca e treaba buna ca sa moara ghiolbanii de la Gamestop de ciuda. Dar na … voi ascultati de toti nestersii la gura ce au auzit de bursa din filme si se cred lupi.

Si nu mi se pare pump foarte nesimtit cum spun unii … e doar o situatie absolut normala in care MAJORITATE se temeau sa intre la listare din cauza “razbunarii” ghiolbanilor, dupa care cand au vzut ca e o frectie si ca nu se intampla nimic de fapt, au inceput sa cumpere masiv. TOTUSI e vorba de Robinhood adica cel mai popular broker american si nu numai !

Offf … ce vremuri traim … si cati cunosc ca se tavalesc in chinuri cu pierderile enorme ce le au pe Gamestop care a scazut de la 500 la 150 … (si inca e loc de scadere).

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile