Smarter_way_USA

Un scurt update despre Swingby + un sfat prietenesc!

11/08/2021 | #crypto | 1,648 views

Cand vine vorba de investitii, ca de obicei sunt foarte multi nesimtiti si prosti ce, evident, nu au bun simt de documentare dupa ce gasesc ceva informatie pe net, o iau pe nemestecate, investesc, iar daca va merge bine se vor lauda ca sunt mari lupi si destepti iar daxa merge prost, scursurile infecte vor cauta vinovati si vor da vina in principiu pe cei ce le-au dat informatia. Sigur cunoasteti genu ala de prosti.

Ei bine, eu am parte de comentarii de genu zilnic, asadar am decis sa va fac un update referitor la proiectul SwingBy, proiect despre care stiti ca am mai povestit in comunitatea mea si DA, este un proiect in care INCA am incredere si chiar sunt foarte optimist ca se pregateste ceva si ca poate urma o (cel putin) triplare a pretului). REPET, e o parere personala! Precizez asta pentru ca ghiolbanii sa stie sa isi faca propria documentare si sa nu ia pe nemestecate ce spun eu.

Dupa cum vedeti in aceasta poza, pretul minim in ultimul an a fost 0.01 dolari iar pretul maxim a fost 1.13 dolari iar penrru cei ce au intrat mai tarziu, pretul a foat recent la un minik de 0.05 in ultimele 3-4 luni de zile.

Ei bine, cei ce isi FAC DRACU documentarea inainte sa investeasca, daca au avut incredere in proiect, au investit si pe acele scaderi pentru ca de la acel minim de 0.05 dolari pana acum la 0.09 dolari sa-si fi recuperat o buna parte din scadere (repet, scadere, nu pierdere, fiindca pierderea o ai doar cand marchezi) iar daca totul merge bine si pretul va continua sa creasca, daca va ajunge din nou la ALL TIME HIGH vor avea un profit MUUUUUUULT mai mare fiindca au tot acumulat pe scaderi.

Deci eu sunt bine si linistit cu investitia in Swingby fiindca sunt pe termen lung si acumulez constant. Ghiolbanii sunt pe pierdere tare ? Iooooiii … nashpa! Fiind ghiolbani nici n-au cum altfel. Dar relax, daca au rabdare, e posibil sa treaca si ghiolbanii pe profit, ca inca e loc de crestere.

Bine, chestia asta pe care v-am spus-o aici, ca sa o pricepeti va trebuiesc ceva neuroni in cap. Asa este. Dar na … daca tot se baga unii in discutie si unii au si tupeu jegos sa ma ia pe mine la rost (ba ej’nebon?) poi asumati-va sa vi se explice LA RECE si nu foarte elegant fiindca na … sunt si eu om si dupa un timp/varsta mi se mai acreste de prosti cateodata.

Acestea fiind spuse, va repet: Faceti-va propria documentare de fiecare data cand aflati ceva si vreti sa investiti ! Nu luati nimic mot a mot fiijdca DOAR VOI sunteti responsabili de investitia voastra ! Nimeni altcineva !

Pana una alta, va doresc sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si profitabila si sa ne auzim cu bine!

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile