Smarter_way_USA

Mare atenție în perioada următoare la ATOM (Cosmos). E loc de bani frumoși!

12/09/2021 | #crypto | 1,424 views

Mare atentie in perioada urmatoare la ATOM (Cosmos). E un proiect care dupa parerea mea are potential sa faca o figura asemanatoare cu ce a facut Solana! 🚀 E mult mai tare ca blockchain si daca va fi impins cum trebuie, va putea genera niste X-uri la profit pentru noi 💪

PS: Am investit cu mandrie in aceasta cryptomoneda de peste 1 an de zile.

Puteti cumpara si voi ATOM de aici:
https://bit.ly/38Zy4UK

Cosmos își propune să rezolve problema scalabilității împreună cu utilitatea și suveranitatea infrastructurii moderne blockchain. Cele mai mari blockchains cunoscute, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum, sunt cele mai strălucitoare exemple de problemă de scalabilitate. Blockchain-ul BTC poate gestiona doar 7 tranzacții pe secundă, în timp ce blockchain-ul Ethereum poate gestiona 25.

Cosmos rezolvă problema scalabilității prin crearea blockchain-urilor autonome utilizând algoritmul de exploatare hibridă Tendermint. Prin urmare, operațiunile procesate în cadrul blockchain-urilor nu afectează încărcarea generală a rețelei. Datorită acestui fapt, problema scalabilității este rezolvată prin utilizarea mineritului hibrid.

Jetonul oficial al rețelei Cosmos se numește ATOM. În timpul ICO, în 2017, s-au vândut 168 de milioane de tokeni. Drept urmare, proiectul a strâns peste 17 milioane de dolari în prima jumătate de oră a ICO. După aceea, echipa a păstrat 50 de milioane de jetoane pentru a le utiliza pentru rezolvarea obiectivelor financiare și strategice.

Cererea de tokeni nu va fi limitată, deoarece echipa Cosmos intenționează să introducă un model inflaționist pentru anul respectiv. Astăzi (date din 6 septembrie) criptomoneda Cosmos ocupă locul 25 în ratingul CoinMarketCap, cu o capitalizare de piață de 397.677.461 dolari. Un ATOM costă în jur de 2 USD și se tranzacționează pe 90 de cripte de schimb.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile