Smarter_way_USA

Netflix raportează peste așteptări in T3! Creștere la numărul de abonați iar profiturile depășesc așteptările

20/10/2021 | #earningsreport | 1,092 views

  • Netflix (NFLX): Q3 GAAP EPS of $3.19 beats by $0.63.
  • Revenue of $7.48B (+16.1% Y/Y) in-line.

Netflix raportează așa cum am prognozat în postarea anterioara, peste așteptări in T3! Creștere la numărul de abonați iar profiturile depășesc așteptările

Compania a adăugat un număr net de 4,38 milioane de abonați la streaming global – mai bine decât îndrumările proprii pentru 1,54 milioane, precum și așteptările analiștilor pentru 3,5 milioane. Acest total este în creștere față de 2,2 milioane de ani în urmă.

„După o ardezie de conținut mai ușoară decât cea normală în T1 și Q2 din cauza întârzierilor de producție legate de COVID în 2020, observăm efectele pozitive ale unei ardezii mai puternice în a doua jumătate a anului”, spun reprezentanții companiei.

Veniturile au crescut cu 16%, ajungând la 7,48 miliarde de dolari, în conformitate cu așteptările. Câștigurile pe acțiune au crescut cu 83%, până la 3,19 USD. Și creșterea veniturilor a fost determinată de o creștere cu 9% a numărului mediu de membri plătiți și de o creștere cu 7% a veniturilor medii pe membru,

În timp ce observatorii Netflix s-au așteptat ca creșterea să vină la nivel internațional după o încetinire, la nivel regional a arătat o creștere modestă în SUA și Canada. Abonamentele plătite au ajuns la 74,02 milioane (în creștere față de 73,95 milioane din trimestrul trecut)

Îndrumările pentru Q4 sunt, de asemenea, optimiste. Compania prognozează venituri de 7,71 miliarde dolari față de consensul de 7,68 miliarde dolari și vede 8,5 milioane de abonați neti în plus față de 8,32 milioane așteptate.
Această prognoză din T4 ar aduce compania la 222,06 milioane de abonamente cu plată la nivel global.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile