Smarter_way_USA

EGLD depășește borna de $400 în ciuda temerilor că va scădea din cauza lansării MEX. To the moon?

21/11/2021 | #crypto | 1,183 views

Acum vreo 3 zile eram AVERTIZAT de unii ca eu vorbesc de Elrond si de EGLD, si le spun sa cumpere si ca GRESESC fiindca multi o sa vanda EGLD ca sa cumpere MEX si e o manevra/capcana a celor de la Elrond 🤦‍♂️ Mna bun ! Am trecut si peste “jisaturile” ăstora.

In primul rau eu nu oblig pe nimeni sa faca ceva ! N-am nici macar un interes sa fac asta. Dar DA, am interesul de a EDUCA oamenii, de la le deschide mintea (si doamne cata nevoia au oamenii de asta) si de a-i INSTIGA la educatie si documentare continua.

In al doilea rand, DA, investitia in EGLD e inca una cu potential datorita faptului ca Elrond nu ezita sa ne demonstreze, ca au una dintre cele mai stranse comunitati crypto si ca livreaza incontinuu dezvoltare si lansari noi in ecosistemu lor.

Iar legat de MEX, cred ca vom putea face multe X-uri de la nivelul actual al pretului. Apropo, v-ati facut cont la ei, aici https://bit.ly/cont-maiar ? Nu de alta dar e bine sa prindeti “minimele”, nu “maximele”.

Asadar, ramane cum am stabilit inca de cand era 70-100 de dolari si anume ca EGLD are potential foarte mare de a ajunge la 500-1000 dolari sau chiar mai mult. In cat timp ? N-am nici cea mai vaga idee si NIMENI nu are.

Puteti investi in Elrond si alte cryptomonede prin platformele:

– xPortal – https://bit.ly/cont-xportal
– CryptoCom – http://bit.ly/cont-cryptocom
– Tokero – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile