Smarter_way_USA

MicroStrategy a mai cumpărat 7.000 de bitcoini în al Q4 pentru 414 milioane de dolari

30/11/2021 | #crypto | 1,103 views

Compania de software de business-intelligence a declarat că deținea 121.044 de bitcoini până pe 29 noiembrie, în valoare de aproximativ 3,6 miliarde de dolari.

MicroStrategy a declarat că a cumpărat 7.002 bitcoini pentru aproximativ 414 milioane de dolari în numerar în timpul celui de-al patrulea trimestru fiscal.

Compania a cumpărat bitcoini în timpul trimestrului la un preț mediu de aproximativ 59.000 de dolari, se arată într-un comunicat.

Cea mai mare criptomonedă după capitalizarea bursieră s-a tranzacționat luni în jur de 57.326 USD.

MicroStrategy deține acum 121.044 de bitcoini în valoare de aproximativ 3,6 miliarde de dolari, cu un preț mediu de achiziție de aproximativ 29.534 de dolari fiecare.

CEO-ul Michael Saylor a făcut din achiziția de bitcoin un al doilea mandat pentru compania sa de 32 de ani. Cealaltă activitate a sa este dezvoltarea de software de business-intelligence.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile