Smarter_way_USA

Swingby începe să pună carne pe el! Și încă nici n-a pornit motoarele

07/11/2021 | #crypto | 727 views

Pana acum 3 luni de zile foarte multi mi-au dat cu hate din cauza la Swingby peste tot pe unde au apucat si in fata si pe la spate! Nu-i problema ca am munitie pentru de-astia si mi plin podu de ei. DAR, de vreo 2-3 luni, de cand Swingby tot creste de la 0.05 la 0.1 … nimeni nu mi-o mai da si nimeni nu mi-o mai trage … Ce-ati patit ma ?!? Ati disparut sau asteptati o noua scadere sa reveniti si sa ma spurcati din nou ?

Intre timp, cei ce ati pus mana pe carte si v-ati documentat si ati acumulat pe scaderi, probabil sunteti deja ca mine, adica pe PROFIT !!! Si, DA, daca ma intrebati pe mine, Swingby inca nici nu putem spune ca si-a dat drumu cu adevarat. Semuncest, oamenii se tin de treaba, se face din ce in ce mai mult staking si sunt convins ca treaba va merge bine in continuare.

Cei ce doriti sa investiti in SWINGBY puteti face aici: https://cutt.ly/tokero

Recomandarea mea ramane aceeasi. In orice va ganditi sa investiti, puneti mana si va documentati inainte pentru ca sa intelegeti in ce va bagati banii! Iar daca considerati ca merita, ncepeti treptat si discplinat. Nu exista oportunitatea momentului ci exista oportunitati (la plural).

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile