Smarter_way_USA

Voyager Digital anunță cardul de debit criptografic care oferă recompense de 9%.

18/11/2021 | #crypto | 768 views

Platforma și schimbul de criptomonede Voyager Digital a anunțat un nou card de debit Mastercard bazat pe moneda stabilă USD Coin (USDC).

Un nou participant în ceea ce devine un domeniu din ce în ce mai aglomerat al cardurilor de debit bitcoin și cripto, Voyager Debit Mastercard va plăti până la 9% recompense anuale deținătorilor de carduri. Acestea sunt plătite lunar. Preînscrierea s-a deschis pe 16 noiembrie.

Membrii programului de fidelitate Voyager pot câștiga până la 10,5%, în funcție de nivelul lor, împreună cu cripto-back la achizițiile cu cardul de debit. În plus, Voyager a oferit titularilor de conturi recompense de până la 12% pentru că dețin în portofel 30 din cele 60 de criptomonede acceptate de companie în noiembrie. Tokenul Voyager oferă 7%, Bitcoin 5,{etoroCFDrisk}%, Ether 4,6% și Dogecoin 2%.

Concurenții în domeniul cardurilor de debit cripto includ acum Binance, BitPay, BlockCard, BlockFi, Coinbase, Coinzoom, Cryptopay, Gemini, Monolith și Wirex.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Într-un comunicat , CEO-ul Voyager Steve Ehrlich a spus:

„Prin baza cardului nostru de debit pe moneda USD (USDC), o monedă stabilă la un preț de 1 la 1 pentru un dolar american, oferim clienților o modalitate previzibilă și plină de satisfacții de a păstra și de a converti cu ușurință criptomonede pentru plăți, oferind în același timp loialitatea Voyager. Membrii programului recompense suplimentare.”

Caracteristicile nu includ taxe anuale și nicio cerință de a bloca fonduri pentru a câștiga recompense. Cardurile vin cu un cont și un număr de rutare, permițând depozitele directe, care sunt convertite automat în USDC.

Voyager a anunțat o creștere rapidă, numărul de conturi finanțate crescând de la 43.000 în ziua de Anul Nou la un milion din 10 noiembrie. De asemenea, a anunțat că a depășit 2,7 milioane de utilizatori verificați.

A fost un an bun pentru firmă, care a devenit publică în septembrie, listată la Bursa de Valori din Toronto sub numele de VOYG. De asemenea, a adăugat mai multe parteneriate sportive, inclusiv contracte de ambasador al mărcii cu starul NFL Rob Gronkowski. Altele includ oferte cu starul NBA Tracy Mcgrady și membrul NFL Hall-of-Faulk, Marshall Faulk și o sponsorizare a pilotului NASCAR Landon Cassill – pe a cărui mașină a pus un autocolant Shiba Inu.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile