Smarter_way_USA

O nouă investiție în portofoliu: Naked Brand Group trece de la chiloțăreală la mașini electrice + reverse stock split

23/12/2021 | #TradingDay, Bursa & Investitii | 585 views

La adunarea extraordinară a acționarilor din Australia, acționarii producatorului de lenjerie intimă și costume de baie Naked Brand Group (NAKD), au aprobat o schimbare a numelui în Centro Electric Group atunci când compania finalizează o fuziune cu producătorul de vehicule electrice Centro Automotive Group și au aprobat un reverse split de 1 actiune la 15 care ar reduce numărul de acțiuni în circulație de la aproximativ 1 miliard la aproximativ 68 de milioane.

Dupa cum probabil stiti, Naked Brand Group aducea o ingrijorarea investitorilor ca exista posibilitatea ca aceasta companie sa fie delistata de pe NASDAQ datorita faptul ca o companie ca sa fie listata pe NASDAQ trebuie sa aiba pretul actiunii peste 1 dolar/actiune. Ei bine, dupa acest reverse stock split, aceasta problema este rezolvata !

Naked Brands a reziliat, de asemenea, o ofertă de acțiuni în valoare de 300 de milioane de dolari, dezvăluită anterior, și a anunțat un acord de cumpărare cu un investitor privat pentru aproximativ 46,2 milioane de acțiuni la prețul de 0,433 dolari per acțiune (total de 20 de milioane de dolari) și garanții pentru un număr similar. de acțiuni la un preț de exercitare de 0,53 USD per acțiune.

Astazi, dupa aceste stiri, actiunile Naked Brand Group au scazut cu 21% la deschiderea sedintei de tranzactionare si au inchis sedinta de tranzactionare pe o scadere de 16% si a ajuns pretul actiunii la 6.24 dolari/actiune. Asta, repet, in situatia in care 15 actiuni s-au transformat in una singura, si foarte multi au devenit pesimisti cu privire la noua directia a companiei, dupa ce, ORICUM, erau pesimisti si pana acum fiindca de multa vreme actiunile compaiei au tot scazut.

Da, în calitate de companie de electrificare a vehiculelor în stadiu incipient, există multă incertitudine aici. Dar, spre deosebire de alte startup-uri EV, acesta a trecut cu mult de stadiul de concept și produce deja vehicule. Mai promițător decât ar sugera prețul scăzut al acțiunilor, putem lua în considerare acum un moment excelent pentru a cumpăra acțiuni NAKD.

Acțiunile NAKD și tranzacția Centro

Până acum, investitorii au avut o reacție mixtă la acordul Naked Brand-Cenntro – din nou, în principal din cauza volatilității pe termen scurt. Cu toate acestea, acest ultim val de incertitudine va trece. După aceea, acțiunile EV vor relua atragerea multor interes din partea investitorilor.

Odată ce se întâmplă acest lucru, există șanse mari ca acțiunile NAKD să nu rămână la prețurile avantajoase la care sunt astăzi. De ce? Sigur, partenerul său de fuziune nu este chiar un nume cunoscut. Concentrat pe producerea de vehicule comerciale de livrare, Centro probabil nu va deveni unul prea curând.

Puteti tranzactiona actiunile Naked Brand Group (NAKD) prin platforma https://bit.ly/actiuni-nakd sau prin https://bit.ly/3k2dJUs

Dar oricum ar fi, nu aș vedea acest lucru ca pe un motiv pentru a-i respinge potențialul pe termen lung. De fapt, concentrarea companiei pe o zonă mai de nișă a vehiculelor electrice poate fi biletul său către succes. Și asta nu este tot. Startup-ul EV a făcut, de asemenea, mult mai multe progrese decât alte startup-uri mici care încearcă să găsească succes în această industrie cu creștere rapidă. Centro este pe cale să genereze venituri de 25,3 milioane USD în acest an din vânzarea a 1.500 de vehicule. Până în prezent, a livrat deja 3.300 de vehicule electrice.

În urma acestui succes inițial, Centro este gata să ducă lucrurile la următorul nivel. Mai mult, cu banii din cont si anume 270 de milioane de dolari al lui Naked, va avea și banii necesari pentru a face acest lucru. Ce va presupune „nivelul următor”? Gândiți-vă la un salt de la milioane la miliarde în vânzări, toate într-un interval scurt de timp.

Un mare avantaj dacă planurile de expansiune dau roade

Operând deja în 32 de țări și cu peste 6 fabrici de asamblare în funcțiune, Centro a început excelent. Este mai mult decât gata să urce la nivel – și crește în mare măsură, odată ce noua sa unitate de producție din Jacksonville, Florida se deschide la începutul anului viitor. În termen de patru ani, se anticipează să producă anual peste 50.000 de vehicule electrice comerciale din această unitate.

Mai simplu spus, acest efort de extindere ar putea da roade rapid. Conform previziunilor, compania se așteaptă să genereze 506 milioane USD în vânzări anul viitor și 2,1 miliarde USD în vânzări până în 2023. Evident, țintirea de 2,1 miliarde USD în venituri în termen de doi ani și atingerea acestui obiectiv sunt două lucruri separate. Cu toate acestea, având în vedere nișa pe care o țintește – vehiculele electrice pentru livrarea de pachete pe ultimul kilometru – și succesul său continuu în blocarea comenzilor mari de clienți? N-aș trece peste ei.

Deci, ce înseamnă acest lucru pentru acțiuni dacă afacerea se încheie și planurile de expansiune decurg fără probleme? Conform termenilor fuziunii, acționarii existenți ai NAKD vor deține 30% din compania combinată. Investitorii existenți ai Centro vor deține celelalte 70%.

Aceasta oferă acestei tranzacții o evaluare implicită de aproximativ 1,7 miliarde de dolari. În comparație cu proiecțiile sale de vânzări pentru 2022 menționate mai sus, aceasta este o furare absolută alături de jocurile comparabile din spațiu. Dacă Centro reușește să-și atingă ținta ambițioasă de venituri, vă puteți aștepta ca acțiunile NAKD să vadă același entuziasm la nivel înalt pe care l-a experimentat în zilele sale de stocuri meme, când au crescut la prețuri mult peste nivelurile actuale.

Concluzii si previziuni pentru actiunile Naked Brand

Deocamdată, incertitudinile pieței pun presiune asupra stocurilor de creștere speculativă. Aceasta poate însemna că acțiunile vor rămâne la prețuri scăzute pe termen imediat.

Totuși, aceste incertitudini vor trece. Pe măsură ce devine mai clar că Centro își va atinge obiectivul de venituri de nouă cifre pentru 2022, acțiunile NAKD nu vor rămâne blocate sub 1 dolar per acțiune pentru mult timp.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile