Smarter_way_USA

Vești grozave de la eToro! Suma minimă de investiție accesibilă pentru toată lumea

14/12/2021 | Bursa & Investitii | 543 views

WOOOOW 😮 Breaking News ! 💪 Ne face mare plăcere să te anunțăm că valoarea minimă a tranzacțiilor de pe eToro a fost redusă la 10 USD pentru acțiuni (de la 50 USD), criptomonede și ETF-uri și la 500 USD pentru Portofolii Smart (de la 2000 USD)!

ABSOLUT SUPERB ! 👍 Cei ce inca nu ati inceput sa investiti, nu mai aveti nici o scuza !

Deschideti-va un cont la eToro

*Reține că noua valoare minimă redusă de 500 USD se aplică tuturor Portofoliilor Smart de la eToro, cu excepția portofoliilor Top Trader.

Credem că această schimbare va contribui la îmbunătățirea experienței tale de tranzacționare și investiții cu noi.

CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 68% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CDF-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să analizezi cum funcționează CFD-urile și să te asiguri că îți poți asuma riscul ridicat de a-ți pierde banii.

Performanțele anterioare nu reprezintă un indicator al rezultatelor viitoare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile