Smarter_way_USA

Vești grozave de la eToro! Suma minimă de investiție accesibilă pentru toată lumea

14/12/2021 | Bursa & Investitii | 895 views

WOOOOW 😮 Breaking News ! 💪 Ne face mare plăcere să te anunțăm că valoarea minimă a tranzacțiilor de pe eToro a fost redusă la 10 USD pentru acțiuni (de la 50 USD), criptomonede și ETF-uri și la 500 USD pentru Portofolii Smart (de la 2000 USD)!

ABSOLUT SUPERB ! 👍 Cei ce inca nu ati inceput sa investiti, nu mai aveti nici o scuza !

Deschideti-va un cont la eToro

*Reține că noua valoare minimă redusă de 500 USD se aplică tuturor Portofoliilor Smart de la eToro, cu excepția portofoliilor Top Trader.

Credem că această schimbare va contribui la îmbunătățirea experienței tale de tranzacționare și investiții cu noi.

{etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

Performanțele anterioare nu reprezintă un indicator al rezultatelor viitoare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile