Smarter_way_USA

1 milion de dolari investiți în proiectul BH Network prin platforma TOKERO

31/01/2022 | #crypto | 983 views

Una dintre cele mai mari platforme de schimb de criptomonede din România TOKERO anunță un nou succes al seriei de presale-uri: „TOKERO – 1.000.000 USD, investiți în proiectul BH Network.”

„Presale-ul a avut loc în perioada 26-30 ianuarie sub formă de licitație, o premieră pentru noi din acest punct de vedere, deoarece proiectele anterioare s-au desfășurat pe modelul <primul venit, primul servit>”, declară CEO-ul și cofondatorul TOKERO, Marius Morra.

El precizează că la licitație au avut acces inițial, pe data de 28 ianuarie, conturile TOKERO PRO care au putut opta pentru tickete de 5.000 sau 10.000 USDT, apoi, pe 30 ianuarie, conturile Regular, cu tickete de 1.000 sau 2.000 USDT/user.

Deschideti un cont la TOKERO aici!

Cererea pentru BH Network a fost foarte mare, proiectul fiind declarat OVERSOLD înainte de închiderea listelor de înscriere cu o cerere de peste 150% pentru ticketele de 5k și 10k USDT și 300% pentru ticketele 1k și 2k USDT.

TOKERO a început seria de presale-uri în septembrie când a reușit să strângă 1 milion de USD cu proiectul HUMANS.AI, proiect cu investitori precum fondul de investiții Early Game Ventures și Roca X. A urmat în decembrie WAM, un proiect românesc de Play and Earn cu peste 3.5 milioane de utilizatori în întreaga lume.

Ambele proiecte listate anterior au avut creșteri spectaculoase astfel că așteptările pentru BH Network sunt și ele unele ridicate. Observăm un apetit extraordinar al investitorilor din comunitatea noastră pentru proiectele cu potențial, aflate la început de drum.

Datorită rezultatelor bune și feedback-ului pozitiv, ne dorim să venim în întâmpinarea comunității noastre cu cât mai multe proiecte pe platforma TOKERO”, apreciază Morra, adăugând faptul că echipa TOKERO selectează atent proiectele listate, după criterii bine stabilite, iar investițiile în etapa de presale în proiecte serioase pot genera profituri semnificative.

BH Network este o echipă de freelanceri și proprietari de afaceri care doresc să aducă o schimbare în lumea marketingului online. Misiunea BH Network este de a impulsiona inovația pe piața de freelancing și de a extinde posibilitățile pentru persoane, întreprinderi și clienți prin intermediul tehnologiei blockchain.

Folosind tehnologia Elrond Blockchain, echipa își propune să ofere tuturor celor din industria criptomonedelor posibilitatea de a deschide oportunități pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii digitale într-o lume guvernată în prezent de sisteme fiat.

TOKERO este una dintre cele mai mari platforme de schimb de criptomonede din România și prima de acest tip care are și o componentă educațională încorporată și care aliniază România la nivel global ca experiență de utilizare, rapiditate de tranzacționare, siguranță și listare de produse.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile