Smarter_way_USA

Genius Brands lansează „Kartoon Channel! Kidaverse”, primul Metaverse pentru copii și achiziționează Ameba TV

18/01/2022 | Bursa & Investitii | 658 views

Stiu ca n-am mai scris de mult despre una dintre actiunile mele de korason numita Genius Brands (GNUS) si asta nu pentru ca nu mi s-ar mai parea interesanta, DIMPOTRIVA, ma bucur de ieftineala si acumulez constant MAI ALES ca dupa cum vedeti, constant vin cu vesti bune, lansari, comunicate s.a.m.d.

De cateva zile Genius Brands a anuntat lansarea „Kartoon Channel! Kidaverse”, care va fi primul Metaverse pentru copii și anunta achizitionarea companiei Ameba TV.

Caracteristicile planificate de Genius Brands includ: avatare personalizate, ochelari de protecție marca Kidaverse, conținut captivant, jocuri, NFT-uri ale personajelor populare , moneda digitală pentru copii: „ Kidaverse MetaBuck”, precum și mesaje inovatoare pentru copii („Messies”) pentru familii

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Genius Brands International (GNUS) și-a anunțat astăzi Kartoon Channel! KIDAVERSE  bazat pe abonament! , lansat pe 15 aprilie 2022, la 3,99 USD/lună. Canalul Cartoon! Kidaverse va fi ancorat de tehnologia din achiziția Ameba TV, un serviciu de streaming video pentru copii cu creștere rapidă, care aduce o platformă tehnologică de primă clasă.

Kartoon Channel! Kidaverse va include toate programele populare de pe Kartoon Channel! astăzi, adăugând în același timp conținut metaversal exclusiv, care va fi lansat într-o lansare treptată. Canalul Cartoon! Kidaverse va avea un design complet integrat, inclusiv avatare personalizate și emoji – uri pentru copii, jocuri exclusive, ochelari de protecție VR marca Kidaverse , conținut imersiv și NFT-uri pentru copii („KFT”) . Noua platformă va include și carduri digitale de colecție bazate pe multe dintre personajele populare ale canalului, inclusiv pe cele din viitorul Univers Stan Lee., care a debutat în Q4 2022 și o monedă digitală pentru copii numită Kidaverse MetaBuck$. În plus, Kartoon Channel! Kidaverse intenționează să introducă mesaje pentru copii („Messies”), podcasturi, muzică și multe altele.

Kartoon Channel! se așteaptă ca Kidaverse să revoluționeze divertismentul pentru copii, deoarece va include toate programele animate populare ale unui canal pentru copii, funcții metaverse și, cel mai important, va fi pe deplin organizat și în siguranță pentru copii ”, a declarat președintele și CEO-ul Genius Brand, Andy Heyward . „Cel mai puternic mesaj pe care îl primim de la părinți este preocuparea cu privire la siguranța copiilor pe ecrane, fie că este vorba despre conținutul programului sau roamingul pe internet și a diferitelor aplicații. Premisa Canalului Kartoon! Kidaverse este să le ofere copiilor medii digitale distractive, pozitive și captivante ȘI să le ofere un produs sigur și controlat de părinți.”

Citeste si: METAVERSE – Ce este și în ce investim pentru a câștiga bani din această nouă realitate virtuală

Pe lângă show-urile de succes ale Kartoon Channel! astăzi, inclusiv Grădinița cu supereroi a lui Stan Lee, cu Arnold Schwarzenegger, Rainbow Rangers ,  Peppa Pig , PJ Masks, Minecraft, Surviving Roblox, My Little Pony și Yu Gi Oh Kartoon Channel! Kidaverse va adăuga alte 13.000 de episoade sub licență la Ameba, inclusiv mărci de succes, precum Casper The Friendly Ghost, Donkey Kong Country, Gummy Bears și Rescue Heroes .Platforma va deveni, de asemenea, casa celor câteva mii de ore de conținut animat disponibile prin recenta achiziție a WOW din Canada! Media nelimitată și investiții strategice în Your Family Entertainment (YFE) din Germania. Compania crede că acest lucru îl va face cel mai mare portal de animație pentru copii din lume, cu peste 20.000 de titluri animate sub licență .

Fondatorul Ameba, Tony Havelka, a declarat: „Ameba a fost cel mai vechi streamer independent pentru copii! Suntem încântați să aducem tehnologia, conținutul și echipa noastră pe Kartoon Channel! Împreună, așteptăm cu nerăbdare să lansăm următoarea generație de platforme pentru copii, care să încorporeze nu doar conținutul programului, ci și funcții metaversale și mesaje sigure pentru copii.”

„Ca Kartoon Channel! a crescut, mulți dintre telespectatorii noștri au cerut o versiune fără reclame a experienței”, a declarat Jon Ollwerther, Kartoon Channel! Președinte. „Deși platforma noastră gratuită, susținută de reclame, va fi în continuare disponibilă consumatorilor, canalul Kartoon bazat pe abonament! Kidaverse va aborda această nevoie a pieței, construind în același timp platforma media digitală pentru copii la 360 de grade a viitorului. Credem că va fi o experiență unică de divertisment care pur și simplu nu poate fi avută nicăieri altundeva.”

Kartoon Channel! Kidaverse intenționează să-și lanseze platforma fără reclame pe 15 aprilie2022 la 3,99 USD/lună și intenționează să înceapă lansarea treptată a funcțiilor suplimentare în T3 2022. Aceleași caracteristici sigure și conținut adecvat pentru copii care au făcut Kartoon Channel ! o aplicație pentru copii de top în magazinele Apple și Google Play va continua pe canalul Kartoon! Kidaverse , dar acum fără reclame, cu mai mult conținut adăugat, caracteristici și experiențe digitale unice, inclusiv mesaje sigure pentru copii și conținut generat de utilizatori.

Jon Ollwerther, președintele Kartoon Channel! va supraveghea dezvoltarea canalului Kartoon! Kidaverse și lansarea sa în America de Nord. Fost director general al Disney Channels Worldwide și acum director general al Kartoon Channel! La nivel mondial , Paul Robinson, va conduce lansarea în restul lumii.

Profesorul emerit de la Universitatea Stanford, Don Roberts, fost președinte al Școlii de Comunicații de la Universitatea Stanford și autoritate remarcată în ceea ce privește impactul mass-media asupra dezvoltării copiilor, a lucrat cu Genius Brands și Kartoon Channel! pentru a asigura un cod de conținut sigur Kidaverse . Canalul Kartoon! Platforma Kidaverse va fi în primul rând un mediu sigur. „Este un loc de joacă digital al cărui conținut și atribute vor fi pe deplin supravegheate”, a spus profesorul Roberts. „Va lipsi hărțuirea, violența, limbajul inadecvat sau stereotipurile negative. Etosul programării, precum Kartoon Channel!, este unul de îmbogățire pentru publicul nostru.”

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile