Smarter_way_USA

Je suis Novak Djokovic! 💪 Dar oricum nu contează!

06/01/2022 | Lume nebuna | 1,148 views

Am primit azi o gramada de mesaje ca si cum nu ar fi fost suficient ca e plina toata presa de articole despre Djokovic.

Oameni buni, treaba e foarte simpla! Traim niste vremuri pline de rautate gratuita si imbecila, in care fiecare e cu aia masii iar cine nu e aliniat la un standard trebuie sa fie pus la colt si eventual daca s-ar putea, sa fie eliminat de pe planeta noastra, ca e a noastra numa, stii ? Nu a tuturor, ci doar a cui vrem noi, apropo de toleranta si de scarbosenile de sarbatori.

Parerea mea e simpla. Daca esti extremist cu ceva (orice) si in orice directie (indiferent de subiect), crezand ca detii adevarul absolut esti CRETIN! Simplu ca buna ziua ! Daca te crezi sanatos la cap, trebuie sa gandesti si sa intelegi ca fiecare are dreptul sa traiasca cum vrea el atata timp cat nu face rau DIRECT si INTENTIONAT nimanui. Nuantele sunt doar penteu CRETINI. In viata exista ALB si NEGRU … sau 0 si 1 daca vrei sa gandesti binar.

Acuma fiecare intelege ce vrea din ce-am scris mai sus, dar sa dea dumnezo si maica precista (vorba aia) sa aiba parte fiecare din plin de ceea ce promoveaza si sustine.

Asadar, Je suis Novak Djokovic ! 💪 Planeta are nevoie de oameni cu coloana vertebrala, de luptatori si nu de oameni slabi si aliniati. Si ar trebui sa le multumim ca lupta pentru drepturile lor ! Fiindca, INDIRECT, o fac si pentru noi ! Numa bine, rau la nime!


Desfășurarea evenimentelor pe scurt:

  • Djokovic și echipa sa aterizează la Melbourne la ora locală 23:15. – Inițial, aceștia nu au voie să părăsească avionul cu care au venit.
  • Ministrul Sportului din Australia a anunțat că Djokovic nu are dreptul să intre în țară.
  • Djokovic s-a aflat în custodia poliţiei de frontieră australiene timp de 8 ore, iar el a avut acces la telefonul mobil după 3 ore. Srdjan, tatăl sportivului, a afirmat că fiul său este ţinut captiv (Nole a fost izolat într-o cameră și a fost păzit de doi polițiști).
  • În acest caz s-au implicat şi Ambasada Serbiei, dar şi ambasadorul australian din Serbia. De asemenea, președintele Serbiei a acuzat Australia de “rele tratamente” față de Novak Djokovic și a cerut ca acesta să fie primit în țară de urgență.
  • După mai bine de 8 ore de audieri, Novak Djokovic nu a reușit să prezinte suficiente dovezi pentru scutirea lui de la vaccin și a fost rugat să părăsească Australia.
  • Novak Djokovic a făcut apel la decizia de expulzare, iar un judecător a analizat cazul joi.
  • Judecătorul însărcinat cu cazul sârbului a amânat decizia până luni dimineața, neavând toate documentele necesare. Nole va rămâne în Australia până la verdict.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile