Smarter_way_USA

SoleraX – O nouă investiție în portofoliul de crypto

05/01/2022 | #crypto | 3,133 views

Din seria proiecte noi romanesti cu potential, astazi va prezint SoleraX, un proiect despre care foarte multa lume ma intreaba daca am investit sau nu si daca il recomand. In primul rand eu nu recomand nimanui nimic ca nu am de unde sa sriu ce investitie e potrivita pentru fiecare in parte, dar va pot spune in ce am investit eu si DE CE, dupa care va documebtati si voi si decideti daca investiti sau nu.

Proiectul e cel putin interesant si eu cred ca va avea potential. Calin Donca, un afacerist din brasov care se ocupa cu energia si care acum este managerul acestui proiect, urmareste finantarea in viata reala a unei afaceri cu energie verde prin crearea unui mediu virtual (metaverse) in care investitorii pot cumpara tokens sau nfts, de exemplu tu daca cumperi un panou fotovoltaic in metaverse-ul solera, calin cumpara unul in realitate, practic investesti in actiuni dar e crypto, vrea sa fenteze taxele si birotica, tot ce produce in realitate ca profit, se va impartii la 2, 2% noi, 2% el.

Pentru a vedea mai multe detalii si pentru a investi puteti sa o faceti aici – https://bit.ly/cumpara-solerax

E nevoie de mai multa aprofundare asupra proiectului si asteptam de la Cain mai multe informatii sau meetings, ideea e destul de unica si imi place dar astept sa vad cum se dezvolta.

DYOR ! Do your own research ! Documentati-va cat mai bine inainte sa investiti intr-un proiect! Fiecare suntem responsabili sa ne facem propria documentare pentru a investi in cunostinta de cauza.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile