Smarter_way_USA

Staking MEGA profitabil & Airdrop cu investiție minimă – Ghid pas cu pas și Spor la tiparniță!

09/01/2022 | #crypto | 1,498 views

Pentru cei ce sunteti interesati de o oportunitate pe zona de crypto, am pregatit noaptea asta pentru membri MAIOR Army un GHID, pas cu pas, cu tot ce trebuie sa faceti pentru a porni o adevarata tiparnita de tokeni generati prin staking + airdrop = LOVE. :)

Este vorba de 2 proiecte cu INVESTITORI MARI in spate (nume grele la nivel mondial) in care am investit la sfarsitul lui decembrie dar efectiv mi-am dat seama ca is tare nesimtit daca nu impartasesc si cu voi treaba asta acum ca am testat-o si vad ca produce rezultate bune (ca sa nu zic foarte bune, ca na … or mai fi si altele).

Cei ce sunteti membri pe www.MAIORARMY.ro veti putea incepe chiar de azi sa dati drumu la tiparnita acesand acest link, de asemenea si cei ce decideti sa deveniti membri incepand de azi in comunitate. Pentru non-membri, voi reveni cu un articol in ultima luna (din cele 3 disponibile) insa pierdeti cel putin 50-60% din durata totala de 90 de zile puse la dispozitie pentru aceasta investitie. Am zis ca asa e corect pentru cei din comunitate sa le ofer aceasta oportunitate inaintea celorlalti.

In acest sens, tocmai pentru ca sa participati cat mai multi la treaba asta, am decis sa prelungesc cu 2 zile promotia de reducere cu 500 de lei la abonamentul pe 1 an, insa daca nu doriti, nu e nici o problema, puteti achita 1 luna, profitati de oportunitate si 1 luna de abonament, dupa care e decizia voastra daca ramaneti sau nu membru! Oricare dintre variante va fi benefica pentru ambele parti si toata lumea e multumita! :)

Asadar, articolul (ghid-ul) il gasiti aici, repet, totul e foarte simplu explicat, trebuie doar sa puneti banii sa munceasca.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile