Smarter_way_USA

Bitcoin depășește din nou borna de $40.000 de dolari. Ce urmează ?

05/02/2022 | #crypto | 974 views

Amu, nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca tot ii caut pe evanghelistii apocalipsei bitcoinului care pe scadere au tot batut din gura ca scade si ca e PA. Unde sunt ? Asteapta o noua scadere absolut fireasca cum au tot asteptat inca de la 1 dolar / bitcoin ? 🤔

Mna … acum ca sa nu pierdem prea mult timp cu hateri cu mintea odihnita, voiam sa va spun ca BITCOIN de tocmai a depasit $40.000. Sunt bucuros ca am acumulat fara nici o emotie si la 35000.

Citisem zilele astea ca urmeaza inca CEL PUTIN 2 tari sa adopte Bitcoin ca si moneda oficiala de plata cum a facut si El Salvador anul trecut. Acest lucru va ajuta muuult la adoptie. DE ASEMENEA sunt convins ca tot mai multe STATE vor incepe sa isi tina in trezorerie Bitcoin, asadar, discutand de sume MARI de bani, nu am nici o emotie cu privire la potentialul de crestere al bitcoinului.

Acum, in perioada urmatoare, DA, e posibil si sper sa mai scada o data macar pe la un $30.000 desi … ni prea cred ca mai mergem in zona aia … orice e posibil dar nu cred. IN SCHIMB, cu privire la cat poate sa creasca ? Eu imi mentin parerea ca putem vedea $100.000 anu asta fara nici o problema.

Va asptept sa deveniti membru pe www.maiorarmy.ro pentru a discuta despre investitii la bursa sau in crypto pentru ca sa investim in cunostinta de cauza si sa ne asiguram un viitor linistit si prosper din punct de vedere financiar.

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile