Smarter_way_USA

Ce trebuie să știi despre aplicația Crypto.com și despre tokenul CRO

01/02/2022 | #crypto | 1,422 views

Crypto.com este o platformă de schimb de criptomonede care acceptă investiții, miza și multe altele. Pe schimb, utilizatorii pot tranzacționa BTC, ETH, CRO, SOL, SHIB, DOT și multe altele.

Ce este Crypto.com Chain?

Crypto.com Chain este unul dintre produsele Crypto.com. Este un blockchain cu sursă deschisă, fără permisiune. Lanțul este o rețea complet descentralizată, cu taxe minime și viteză mare. Este conceput pentru a promova adoptarea globală a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain și pentru a crește controlul personal al utilizatorilor asupra banilor.

Chain-ul Crypto.com servește în primul rând pentru a alimenta aplicația de plăți mobile Crypto.com Pay. Prin intermediul Chain-ului, utilizatorii pot finaliza tranzacții, inclusiv trimiterea, primirea și miza de jetoane. Utilizatorii pot vota, de asemenea, propuneri care vizează îmbunătățirea Lanțului.

Ce este Crypto.com Coin (CRO)?

Crypto.com Coin (CRO) este tokenul cripto nativ al Crypto.com Chain. Potrivit CoinMarketCap, clasamentul actual al CRO pe piață este pe locul 15. Proprietarii de tokeni CRO își pot miza jetoanele pe Crypto.com Chain și pot valida tranzacțiile pe blockchain. În schimbul validării tranzacțiilor, validatorii câștigă comisioane.

Oferta totală de tokeni CRO este limitată la 30 de miliarde de monede (după ce 70 de miliarde de CRO au fost arse în 2021). Toate jetoanele au fost create când blockchain-ul a intrat în funcțiune, ceea ce înseamnă că este o criptomonedă care nu poate fi minată.

Ce este un card Visa Crypto.com?

Cardul Crypto.com Visa este un card preplătit care trebuie reîncărcat folosind transferuri de cont bancar, un card de credit/debit sau criptomonedă. Pentru a aplica pentru un card Crypto.com Visa, va trebui să mizați mai întâi jetoane CRO pentru o perioadă de 180 de zile.

Pentru a face acest lucru, creați un cont de aplicație Crypto.com, finalizați procesul de verificare și cumpărați tokeni CRO. Suma de CRO pe care trebuie să o pariați va depinde de nivelul cardului pentru care doriți să aplicați. Accesați „Card” în aplicație, selectați cardul Visa Crypto.com ales, faceți clic pe „Mizați CRO” și urmați instrucțiunile.

Recompensele cardului vor fi plătite în CRO și depuse în portofelul dvs. Crypto.com. Taxele variază în funcție de nivelul cardului dvs., așa că asigurați-vă că le verificați înainte de a aplica pentru un card.

Niveluri:

  • Obsidian: mizați 400.000 USD pentru a primi 8% recompense CRO
  • Frosted Rose Gold & Icy White: mizați 40.000 USD pentru a primi 5% recompense CRO
  • Royal Indigo și Jade Green: mizați 4000 USD pentru a primi 3% recompense CRO
  • Ruby Steel: mizați 400 USD pentru a primi 2% recompense CRO
  • Midnight Blue: mizați 0 USD și primiți recompense CRO de 1%.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile