Smarter_way_USA

De ce bitcoin este o alternativă bună pentru Rusia și la ce ne putem aștepta în perioada următoare

26/02/2022 | #crypto | 1,552 views

Avand in vedere ca toate activele din afara rusiei ale lui Vladimir Putin si apropiatilor lui au fost inghetate de catre UE, si cum EVIDENT Putin impreuna cu Duma Ruseasca sigur-sigur se asteptau la asta, sunt convins ca si-au luat ceva masuri si foarte probabil crypto si bitcoin-ul se afla printre alternativele luate in calcul.

Acesta poate fi si unul din motivele pentru care pretul Bitcoinului a depasit valoarea de 40.000 de dolari si in functie de evenimentele viitoare este foarte probabil ca pretul sa creasca daca isi vor securiza banii in crypto.

Personal am tot spus si o repet. Vor veni vremuri in care anumite tari vor trebui sa faca un pas spre crypto intr-o forma sau alta. multi ati ras cand ati vazut ca El Savador a facut acest pas de a implementa bitcoin-ul ca moneda de plata. Ei bine, exista o mare posibilitate ca si Rusia sa faca acest pas.

Wang a mai spus că China își va continua „cooperarea comercială normală” cu Rusia „în spiritul respectului reciproc, al egalității și al beneficiului reciproc” și a condamnat sancțiunile occidentale spunând că nu sunt o „modalitate eficientă de a rezolva problemele”.

De asemenea, China va ajuta si la crearea unei ALTERNATIVE la SWIFT, De care va profita atat China cat si Rusia cat si multe alte tari … si SUA si dolarul va pierde enorm. In urmatorii ani, lumea isi va da seama ca dependenta de SWIFT si de dolar nu este ok, si SUA impreuna si celelalte tari care s-au inghiobal cu sanctiuni, vor avea foarte mult de pierdut.

Ce se va intampla daca Rusia va face pasul spre bitcoin ?

Teoretic ar trebui ca pretul Bitcoinului sa creasca … insa depinde foarte mult de ce vor face celelalte state daca va decide SUA sau UE sa interzica bitcoinsau alte chestii de genu si sa bage panica in traitorii de clipa ce au cumparat bitcoin speculativ si deci vom putea vedea scaderi ale pretului pana in jurul a 20.000 de dolari.

Bitcoin din punctul meu de vedere este si va fi un store of value. Dea sunt stocati in bitcoin foarte multi bani la nivel mondial si sunt covins ca trendul va continua. Este interesant de vazut ce decizii se vor lua in perioada urmatoare. Cu siguranta volatilitatea de pe piata crypto si bursiera va fi mare in perioada urmatoare.

Asadar, recomand prudenta in investitii in perioada urmatoare si sa aveti o gandire LONG TERM fara sa va lasati impulsionati de emotii de moment. In investitii trebuie sa gandesti totlul clar, limpede si la rece!

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile