Smarter_way_USA

De ce cred că nu-l interesează România pe Putin și care este motivul pentru care Rusia atacă Ucraina

26/02/2022 | Diverse | 1,511 views

De ce cred/sper eu ca pe Putin il intereseaza doar Ucraina (si am sa va scriu mai jos exact de ce anume si de ce e nebun) iar Romania nu il intereseaza.

Ultimele 2 zile, dupa cu stiti au fost niste zile tare interesante si triste in acelasi timp datorita la ce se intampla intre Ukraina si Rusia.

Dupa cum probabil stiti unii dintre voi, originea Rusiei pe care o stim astazi a inceput in zona Ucrainei, adica practic aceste doua tari au crescut impreuna au facut parte din aceeasi Uniune Sovietica atat din punct de vedere economic, cultural dar si politic.

Intre timp a aparut NATO si a inceput ca o alternativa militara la care au luat parte multe tari din Europa ca sa faca fata invaziei de catre Rusia a intregului continent.

in 1991 Uniunea Sovietica a disparut, iar unele republici sovietice precum Ucraina au devenit independente dar doar pentru cas-au separat aceste tari insa, evident, asta nu inseamna ca si cultural au fost separate.

Liderul acelor vremuri a uniunii Sovietice a fost Mihail Gorbaciov care a fost fiul unei mame ukrainiene si a unui tata rus, adica practic a crescut pe muzica folk ucraineana cantata de mama lui deci pentru el Rusia si Ucraina era cam acelasi lucru, deci nu prea accepta ca Rusia si Ucraina sa insemne 2 tari diferite.

De asemenea, mai exista o persoana care nu accepta aceasta separare si anume ofiterul KGB Vladmir Putin care era de parere ca desfintarea Uniunii Sovietice a fost cel mai mare dezastru al secolului 20.

Ca sa intelegeti mai bine nebunia lui Vladimir putin cu Ucraina, va las atasat la postare aceasta declaratie a lui din 12 IULIE 2021. Practic, Putin a dat-o in boala copiilor, la fel ca un adolescent care nu vrea sa renunte la gagica lui fiindca rivalii lui vor sa o impunga si ei iar ei ii surade ideea sa fie impunsa iar el simte ca o pierde :)))))) Mie mi se pare chiar romantic nebunu! :))) (in sensul NEGATIV si ingrijorator o spun)

Asadar, pentru mine personal, e limpede ca Putin va merge pana in panzele alb si cu orice pret pentru reinvierea Uniunii Sovietice si ca va face asta chiar si cu pretul vietii sale. Declaratia asta lui din 12 iulie 2021 mi se pare ca un fel de ultimul lucru pentru care mai traieste.

Asadar, de-asta am tot spus ca SUA/NATO a procedat gresit prin amenintarile de pisicuta ale lui Biden catre Putin si doar a dat declaratii ipocrite ca inimile lor sunt alaturi de Ucraina si ca vor apara si blabla fara sa faca ceva concret.

In momentul in care NATO a vazut ca Rusia se aproprie cu armata de Ucraina trebuia sa atace armata ruseasca. Altfel sunt doar declaratii ipocrite care sa ajute partidu democrat al americanilor la urmatoarele alegeri. Iar Putin si Rusia stiau clar ca asa vor face americanii.

Sunt de parere ca in urmatoarea perioada vom avea parte de evenimente interesante si sunt convins ca Putin va merge pana la capat. Este imperios necesar ca NATO sa ia masuri MILITARE, si nu caterinci cu sanctiuni si SWIFT si alte prostii de genu care sunt chestii de flower power si copilarisme. Asa nu il opresti pe un nebun!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile