Smarter_way_USA

eToro adaugă Hedera Hashgraph și Avalanche la oferta sa de criptoactive

16/02/2022 | #crypto | 734 views

Rețeaua socială de investiții eToro.com a anunțat că a adăugat încă două active la oferta sa de criptoative(1).

Hedera Hashgraph (HBAR) și Avalanche (AVAX) sunt acum disponibile pe eToro, ceea ce ridică numărul total de criptoactive oferite pe platformă la 51(2,3).

Avalanche (AVAX) este o platformă de contact inteligent axată pe viteză, securitate și sustenabilitate și a fost fondată de profesorul de informatică de la Universitatea Cornell, Emin Gün Sirer. Este compatibilă cu contractele inteligente și instrumentele Ethereum, permițând utilizatorilor și dezvoltatorilor Ethereum să acceseze rapid aplicații descentralizate de înaltă performanță. AVAX este tokenul nativ al blockchain-ului Avalanche.

Hedera Hashgraph (HBAR) este o tehnologie de registru distribuit alternativă la blockchain, pentru companii, tehnologie bazată pe tehnologia Directed Acyclic Graph. Rețeaua este alimentată de criptomoneda nativă HBAR și este guvernată de un grup de corporații globale, printre care Boeing, IBM și Google.

“Suntem încă foarte devreme în curba de adoptare a blockchains, și cu atât mai mult în cazul proiectelor de ultimă oră precum Avalanche”, a declarat John Nahas, vicepreședinte al dezvoltării afacerilor la Avalanche. “eToro se află în prima linie pentru a face activele digitale și viitorul finanțelor accesibile maselor.

“Hedera oferă tranzacții rapide, decontare aproape în timp real, comisioane scăzute și neutralitate de carbon pentru utilizatorii puternici ai Web3 pe registrul nostru distribuit de nivel enterprise,” a declarat David Cramer, Chief Operating Officer, The HBAR Foundation. “Listarea noastră pe eToro face ca HBAR să fie disponibil pentru un public larg de investitori și entuziaști ai criptoactivelor, care pot acum să cumpere, să vândă și să tranzacționeze cripto ce alimentează rețeaua Hedera, aflată în creștere.”

“Cercetările eToro Retail Investor Beat, realizate chiar de eToro, arată că unul din patru investitori în criptoactive se concentrează acum pe segmentul “altcoin” al pieței. Având în vedere tendințele de creștere ale DeFi și metaverse, nu există un moment mai bun pentru a adăuga mai multe opțiuni pe platforma eToro pentru utilizatorii noștri”, a declarat Tomer Niv, Director al Global Crypto Solutions la eToro. “Atât HBAR, cât și AVAX au cazuri de utilizare convingătoare, așa că suntem foarte încântați să le vedem adăugate la selecția în plină expansiune de token-uri. Pe măsură ce sectorul continuă să se extindă, vom oferi mai multe opțiuni pentru a le permite investitorilor să continue să își diversifice investițiile.”

eToro.com oferă clienților de retail acces la piețele cripto încă din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deține și vinde activele suport reale ale Hedera Hashgraph (HBAR) și Avalanche (AVAX) pe platforma sa de investiții, folosind moneda fiat.

Deocamdată, aceste token-uri nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile