Smarter_way_USA

SUA vs. Rusia: Nu există rău absolut! Fiecare își vede de interesul propriu! Mai puțin românii și alți milogi!

12/02/2022 | Lume nebuna | 1,329 views

Ma amuza maxim cand vad romani de-astia ce vor sa o arda occidentali ca ei stiu foarte bine ca SUA vrea binele tuturor si ca n-au interese in timp ce Rusia si China (adica concurentii SUA) vor raul planetei si razboi si nasoale! 😂 Deci daca vreti sa depistati perdoane cu IQ subunitar, trebuie doar sa vedeti cine pune asa problema si gata, i-ati depistat cu acuratete de 100%.

Evident, parerile sunt si e si normal sa fie impartite INSA sa crezi tu, ca roman, ca SUA e dumnezo in timp ce toti ceilalti concurenti ai SUA sunt dracu … trebuie sa ai un IQ exagerat de mic! Asta e AXIOMA, ca la matematica …. adica nu exista nu fie asa. NU AI CUM sa generalizezi pe dumnezo in intr-o tara anume si pe dracu in toti concurentii lor. 😂

Ca sa nu mai zic ca si potrivit istoriei, romanii intodeauna au fost un popor care s-a lipit de cine a putut sa linga pentru resturi de firmituri (deci nu firmituri ci resturi de firmituri).

Noi in loc sa ne concentram pe intersul nostru, pe economia noastra … in loc sa ne orientam spre o colaborare deschisa cu toata planeta, sub singurul considerent de SIGURANTA, SECURITATE si INTERES NATIONAL pe primul loc, noi preferam sa lingem la SUA, care e limpede ca cristalul ca in maxim 5 ani va fi depasia de China care va deveni cea mai mare putere a lumii. DA, sunt foarte convins ca se va intampla asta.

Noi, atat Romania cati si intreaga EUROPA, de fatalai si ametiti ce suntem, preferam sa ACCEPTAM ca SUA sa decida si sa negocieze in numele nostru cu RUSIA.

Ba voi sunteti sanatosi la cap ??? Nu stiu cum sa va zic, eu sunt din Reghin, judetul Mures, si am cativa prieteni in comunitatea rroma … sincer va zic … Joe Bideu si alte forme de viata sinistre ca si el, gandeste exact ca prietenii astia mei rromi si par foarte priceputi pe prosteala ! :) Acuma daca EUROPA prefera sa faca afaceri cu combinatozauri … ce sa zic :) In fine … ca sa rezum, ceea ce voiam sa spun este ca suntem foarte prosti :))

M-a mirat faptul ca Macron a decis ca NU e de acord ca SUA sa negocieze in numele Europei. E si asta un pas de la care sincer va spun ca nu ma asteptam de la o leguma!

Vedeti cazul Ungariei cu Viktor Orban cum procedeaza si cum isi asigura colaborari fara granite bazate EXCLUSIV pe interesul tarii lor si pe securitate si siguranta nationala! Chiar si la DAVOS s-a discutat foarte clar si cei mai puternici oameni ai lumii au spus ca tarile ce vor prospera sunt exclusiv tarile care vor pune securitatea nationala si interesul tarii pe primul loc!

Credeti cumva ca China dupa care va deveni cea mai mare putere a lumii, tara care cu siguranta va ajuta si Rusia pentru ca ASIA sa devina o forta mondiala economica (nu uitati de INDIA care are un extrem de mare potential economic in viitor), credeti cumva ca nu ne vor tine minte ca am lins la Americani si ca i-am terfelit pe ei ? Sau credeti ca Rusia nu va face la fel (chiar daca oricum o face fiindca nu suntem deschisi la colaborare cu ei, dimpotriva ii terfelim si acum) ? :)

Ce credeti ca vom primi atunci ? EXACCCT! Resturi de firmituri ! :)

Ne meritam soarta oameni buni ! De cei ce ling si mananaca rahat pe nemestecate, INTOTDEAUNA merita sa se aleaga praful si pulberea ca sa se invete minte. Pacat ca unii nu invata nimic.

Sa avem un weekend frumos, sau pe cum ni-l meritam fiecare!

PS: Nu sunt pro Rusia si nici pro SUA. Ma intereseaza exclusiv interesul tarii mele! Restul, orice altceva, se afla pe locurile 2-3-4 ca importanta !!! Daca mie si tarii mele ne va fi bine, si paretenerilor nostri le va fi bine. Si fiecare tara ar trebui sa gandeasca asa, si atunci fiecare tara ar colabora pentru un interes comun si anume cel de dezvoltare!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile