Smarter_way_USA

WAM țintește sus pe o piață de 90 mld. de dolari. Alex Rus, co-fondator: „Va deveni pentru jocurile pe mobil ce reprezintă TikTok pentru entertainment”

28/02/2022 | #crypto | 831 views

Piața jocurilor pe telefon mobil a crescut de șapte ori din 2012 până acum, la peste 93.2 mld. dolari, considerabil mai mult decât cea a jocurilor pe PC sau consolă și depășind industriile de muzică și film combinate. Mai mult, segmentul de jocuri ocazionale sau hyper-casual, cum mai sunt cunoscute în industrie, reprezintă peste 45% din toate descărcările de jocuri pe dispozitive mobile și înregistrează peste 1,5 miliarde de jucători la nivel global.

Lansată la finalul lui 2021 pe rețeaua Binance, moneda WAM guvernează universul WAM.app, singura platformă de jocuri de genul ei din lume. Platforma care a pornit din Cluj a devenit rapid cel mai popular proiect de GameFi din România, atrăgând milioane de jucători și zeci de parteneri internaționali interesați de modelul inovator propus de WAM.

Succesul WAM a început să fie recunoscut încă de la începutul anului trecut când aplicația a fost accesată de peste 3,5 mil. de jucători în primele 3 luni de la lansare. Platforma a fost printre finaliștii Mobile Games Awards 2021, în esență Oscarurile industriei de jocuri pe mobil, iar la final de an a anunțat o rundă de finanțare de 2,7 mil. dolari, cu o suprascriere de peste 6 ori.

Asadar, pentru a tranzactiona WAM prin TOKERO o puteti face aici: https://cutt.ly/tokero

Componentele fundamentale ale platformei Wam.app:

  • Play-to-earn – permite utilizatorilor să câștige bani pur și simplu jucând jocuri și participând la turnee;
  • Own-to-earn – va permite utilizatorilor să devină proprietari de jocuri NFT de care pot profita;
  • Market-to-earn – va permite utilizatorilor să profite de pe urma abilităților lor de marketing;
  • Develop-to-earn – va oferi instrumentele necesare pentru a-și construi propriul joc și a-l vinde.

Volumul de tranzacționare al monedei WAM a depășit $10 mil în primele 24 de ore de la lansarea pe platformele Pancakeswap și Gate.io.

Reprezentanții WAM au declarat că își propun să atragă 100 de milioane de utilizatori în ecosistemul platformei.

“WAM va deveni pentru jocurile pe mobil ce reprezintă TikTok pentru entertainment și chiar mai mult. Urmărim să revoluționăm industria de gaming și să atragem peste 100 de milioane de utilizatori pe platformă, aducând beneficii adiționale celor care fac parte din comunitatea noastră, atât la nivel național cât și internațional”, a declarat Alex Rus, co-fondator WAM.

Un prim pas menit să încurajeze adopția și dezvoltarea ecosistemului este reprezentat de demararea unui proiect amplu de promovare, “WAMoon”, și de cele 60 de zile de consolidare în piața internațională atât a produsului, cât și a monedei WAM.

Campania “WAMoon” anticipează o serie de evenimente de calibru mare și va culmina cu un pas important din dezvoltarea platformei. Primul din seria de evenimente anunțat de companie este cel de staking.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile