Smarter_way_USA

Dracula’s BloodyVampires lansează în PRESALE o colecție de NFT-uri care vor ajuta și refugiații din Ucraina

25/03/2022 | #crypto | 1,553 views

BloodyVampires Dracula lansează o colecție de Non-Fungible Tokens pe blockchain-ul platformei românești Elrond. Fiecare dintre cele 6666 de NFT-uri vine la pachet cu beneficii foarte mari pentru turismul Transilvanean si pentru comunitatea Crypto din Transilvania.

Actele de caritate nu inceteaza sa apara din comunitatea crypto, astfel cei de la BloodyVampires vor dona 50% din vanzari catre o organizatie care se ocupa cu refugiatii din Ucraina si nu numai.

Ce beneficii are NFT-ul DBV?

Capitala Transilvaniei, Clujul este un hub de tehnologie, dar pe partea de cunostinte de blockchain, NFT-uri si cryptomonede inca suntem putin in urma. BloodyVampires va crea un Technology Crypto Hub in Cluj Napoca, cu evenimente si networking, unde accesul va fi doar pe baza de NFT.

Cei de la BloodyVampires isi doresc sa lase o amprenta importanta in turismul Transilvanean, astfel vor avea evenimente alaturi de comunitatea Bloody in locatii inedite din Transilvania. Intrarea la evenimente va fi pe baza a 2 NFT-uri tinute pe termen lung.

Pasii de urmat pentru a achizitiona NFT-ul:

Beneficiile pe termen lung a acestei colectii sunt tangibile in lumea reala adunate cu cele din lumea digitala unde holderii vor primi NFT-uri gratis la urmatoarele lansari, giveaway-uri cu comunitatea si multe alte oportunitati.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile