Smarter_way_USA

Fake sau nu, gestul lui Will Smith a fost perfect legitim!

29/03/2022 | Lume nebuna | 1,689 views

S-a discutat si amuzat mult ieri pe seama scenei in care Will Smith l-ar fi pleznit pe Chris Rock la decernarea preilor Oscar.

Ideea de baza pe care voiam sa v-o transmit e ca daca ar fi fost pe bune, gestul lui Will Smith ar fi PERFECT LEGITIM !!! Niciodata in viata voastra sa nu faceti glume pe seama problemelor de sanatate ale cuiva ! Niciodata!

Jada Pinkett Smith, sotia actorului Will Smith are o boala de piele si din cauza acelei boli ii cade temporar paru si de-asta e cu paru scurt si aranjat in asa fel incat sa are cat de cat. Va dati seama ca aceasta problema de sanatate cauzeaza disconfort si o calitate a vietii ceva slaba. Iar Will Smith ca si soț,va dati seama ca simte din plin acel disconfort al sotiei sale.

Sunt cel mai mare fan al glumelor, stand-up-ului, caterincilor, mishto-urilor smart, etc. Dar totul pana la probleme de sanatate. Cand se glumeste pe seama unei probleme de sanatate, persoana in cauza isi asuma ca afecteaza acea persoana si isi asuma riscu sa si-o ia in bot!

Nu de alta dar probleme de sanatate nu le poti vindeca in gluma sau prin pocnirea degetelor si nici nu poti preveni starea sufleteasca a bolnavului sau a celor dragi bolnavului cand aud acele glume. Deci da, smardoiala e perfect legitima si asumata.

Evident, foarte urat sa se intample asa ceva la decernarea premilor Oscar … dar na … se intample si la case mai mari.

DA, inca imi pare o treaba regizata intr-o forma sau alta CHIAR DACA Will Smith ar fi postat e instagram ca ar fi pe bune. Eu continui sa cred ca e fae. DAAAAAR, nu de aspre asta voiam sa va vorbesc azi.

Haideti sa INVATAM sa fim OAMENI. Putem face glume si caterinca, har domnului pe mii de alte subiecte. Sanatatea SIGUR-SIGUR nu are ce cuuta printre acele subiecte.

Numa bine, rau la nime!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile