Smarter_way_USA

GHID xPortal Metabonding: Cum investești, cum schimbi EGLD în LKMEX și la ce trebuie să aveți grijă

17/03/2022 | #crypto | 1,682 views

Dupa cum stiti, ieri a avut loc snaphot-ul in xPortal DEX si probabil deja va apare la sectiunea Metabonding cat EGLD si cat LKMEX aveti la staking pentru a putea investi in cele DEOCAMDATA 4 proiecte din metabonding (probabil numarul lor va creste accelerat pana la finalul anului).

Multi dintre voi m-ati intrebat daca merita sa scoateti MEX si LKMEX si tat, tat, tat ce aveti la farming pentru a la baga la Metabonding. Ei bine raspunsul va trebui sa vi-l dati voi in functie de cum considerati, insa am sa va dau cateva aspecte importante dupa parerea mea.

Daca va uitat la sectiunea de farming veti vedea ca APR-ul a crescut de la vreo 97% de acum cateva zile la 117% fiindca foarte multi au scos tot afara pentru a putea baga la staking in Metabonding.

Personal eu NU am sa scot nimic afara de la farming fiindca posibil ca APR-ul sa creasca spre 120-130% si eu sincer sunt multumit cu astfel de randamente. Nu zic, posibil ca proiectele din Metabonding sa aduca randamente mai mari … este si asta o posibilitate, insa pentru asta voi folosi alti bani cu care voi cumpara LKMEX si va voi spune cum !

Cum schimb EGLD in LKMEX ?

Poi e foarte simplu! Am sa va las aici un link catre un exchange in care va logati foarte usor cu aplicatia de MAIAR si de acolo faceti schimb-ul intre EGLD si cumparati LKMEX.

  • Pasul 1: Deschideti un cont la xPortal aici: https://bit.ly/cont-maiar (primiti si 10$ bonus la prima achizitie de EGLD)
  • Pasul 2: Faceti depozit de o suma pe care sunteti confortabili sa o investiti in EGLD.
  • Pasul 3: Intrati aici https://bit.ly/schimb-lkmex (primiti 25000 LKMEX BONUS la primul SWAP) si schimbati EGLD in LKMEX. Sau din LKMEX in EGLD, depinde ce doriti sa faceti.
  • Pasul 4: Intrati pe https://maiar.exchange unde la sectiunea Metabonding  veti putea face stake ori la EGDL ori la LKMEX (depinde ce decideti sa stakeuiti)
  • Pasul 5: Asteptati sa primiti rewards-urile pentru a parteicipa la proiectele din Metabonding.

Este mult mai rentabil sa faceti schimb-ul din EGLD in LKMEX prin acest site https://bit.ly/schimb-lkmex deoarece pe langa faptul ca vi se da bonusul de 25000 de LKMEX vi se ofera si o rata de schimb MULT mai buna si primiti MUUULT mai multi LKMEX.

In imaginea de mai jos, puteti vedea un TEST facut de mine in LKMEX EXCHANGE unde am schimbat vreo 100 de dolari in LKMEX si am primit undev la 607026 LKMEX pe care ii voi putea folosi pentru primirea de rewarduri in proiectele adaugate in Metabonding.

De asemenea, va recomand sa va faceti calculele cum credeti ca este mai bine, sa stati cu LKMEX-u la farming pentru un APR de 117% (care probabil va mai creste daca mai scoate lumea afara) si sa va multumiti de acest randament SAU sa riscati si sa va scoateti LKMEX-ul afara si sa il puneti la stake in Metabording in speranta unui randament mai mare pe poiectele aflte acolo.

  • PS: Din cate am inteles NU veti putea da claim doar la 1 proiect de la Metaboarding ci vi se va atribui probabil in mod egal la TOATE proiectele de acolo.
  • PS2: Reward-urile oferite in Metabonding sunt distribuite pe termen lung, mai exact pe 2 ani, ca sa se evite speculatia pe termen scurt.
  • PS3: Pe perioada in care LKMEX este pus la staking pentru Metabonding, rewardurile clasice de LKMEX sau MEX pe care le-ati avut in farming, nu le veti primi in Metabonding!

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile