Smarter_way_USA

Nu mai demonizați un întreg popor pentru conducătorul lor. Haideți să învățăm să fim OAMENI!

02/03/2022 | Lume nebuna | 915 views

Ma uitam acum la concluzia lui Biden de azi noapte de la 4 (adormisem si n-am apucat sa o vad in direct) si tot ce se intelege e ca SUA va profita sa distruga economic Rusia si ATENTIE a tinut sa precizeze pentru spalati pe creier ca SUA se va ocupa special de bogatii rusi sa le ia iahturile, averile si tot !

Si lumea aplauda acolo la behaiala lui Biden … ba voi realizati ca omu asta stie ca oamenii au ajuns atat de rai, incat nu ii mai intereseaza sa ajute Ucraina/planeta sa scape de razboi ci sa ia banii rusilor si tot ceea ce i-ar putea ajuta sa traiasca si oamenii aia linstit ? 🤦‍♂️

Ba voi realizati ca omul asta STIE ca daca a spus oamenilor ca opreste toate cursele aeriene catre si dinspre Rusia si daca le ia banii, oamenii se vor bucura de necazurile rusilor fiindca stie ca exista o dorinta puternica a oamenilor de a vedea sange pe pereti ? Si cand zic rusilor ma refer la toti, inclusiv oamenii aia simpli care nu au absolut nici o vina ma oameni buni !!!

Mie mi se pare ca oamenii in general, toti astia care demonizeaza INTREGUL popor rus (adica FIECARE cetatean nevinovat rus), pentru un țar încolțit care a ajuns nebun de legat si pericol publoc, sunt la fel de criminali precum Putin.

Nu vad nici o diferenta intre ei. URA asta dintre oameni e fix la fel ca aia “de pe vremea” pandemiei cu promasca-antimasca, provaccin-antivaccin … ajung oamenii sa se urasca intre ei intr-un hal in care efectiv ti-e scarba sa respiri cand stii ca imparti aeru cu astfel de forme de viata sinistre …

Imaginati-va oameni buni ca ati fi cetatean rus si patiti toate nasoalele astea ? Cum v-ati simti ? Veti spune ca l-au votat pe Putin deci sunt vinovati … 🤦‍♂️ Ba voi stiti ce e comunismu si cum in tara aia unii mor daca isi spun parerea sau daca se declara anti-sistem ?

Nu ne mai facem bine oameni buni … efectiv nu ne mai facem bine si primim slava domnului de la viata nshpe mii de catastrofe si nasoale care ar trebui sa ne faca mai buni si mai uniti.

Haideti sa invatam sa fim mai INTELIGENTI si mai UNITI si mai BUNI intre noi. La urma urmri toti platim pentru niste nebuni de la putere. Noi suntem simpli cetateni ai acestei planete ! Nu va mai urati intre voi pentru cei de sus.

Nu uitati ca si rusii au copii nevinovati si oameni care nu vor sub nici o forma razboi in tara lor. Facandu-le rau nu rezolvam nimic. INTOTDEAUNA oamrnii nevinovati sufera pentru talibanismul celor de sus! Nu invers !

Ce ar trebui facut si care ar fi solutile de oprire a razboiului intre Rusia si Ucraina ? Nu sunt eu in masura sa spun solutie. Sunt convins ca CIA-ul si NATO daca ar vrea ar stii exact ce ar avea de facut si n-ar.fi fizica quantica. Stiu doar ca trebuie sa invatam sa fim mai buni si sa nu facem rau oamenilor nevinovati pentru un nebun. Si sa deschidem ochii sa ne dam seama ca de fapt si de drept nimeni nu stie nimic dar toti ne dam cu parerea.

In fine, ca sa inchei … ceea ce voiam sa va spun e ca sincer imi pusesem speranta in discursul asta lui Biden ca o sa vina vu ceva propuneri Rusiei sau sa o ameninte cu ceva sau orice care sa opreasca nebuneala asta. M-am inselat … am vazut un discurs facut doar pentru a mari ura oamenilor fata de rusi ca si cum toti ar fi vinovati de fantasmele nebunului.

Haideti mai bine impreuna sa AJUTAM pe cat putem oamenii din Ucraina, sa le luam alimente, haine, sa donam bani pentru ONG-urile care se ocupa de copiii nevinovati din Ucraina si invatam sa fim mai buni si sa nu lovim in oameni nevinovati doar pentru ca sunt condusi de un criminal.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile