Smarter_way_USA

Proiect NFT cu rădăcini Românești – Transylvania Horrors

17/03/2022 | #crypto | 2,111 views

Industria de crypto este în continuă schimbare și adaptare la cererea comunităților, cu un focus tot mai mare pentru partea de jocuri play to earn (p2e). Acest tip de proiecte dau ocazia comunității să primească crypto pentru orele petrecute în joc, având astfel ocazia să câștige bani în timp ce fac ceea ce le place.

Un astfel de joc construiește și echipa de la Transylvania Metaverse, un startup de tehnologie care construiește un p2e cu personaje din istoria și cultura Românească, reinterpretate într-un mod creativ. Compania are echipe în România, US și Filipine.

Jocul se numește Transylvania Horrors și are 12 personaje printre care Contele Dracula, Lady Van Helsing, Varcolacul sau Episcopul.

Cum funcționează?

Transylvania Horrors are 12 personaje pe care comunitatea le poate achiziționa pentru a avea acces la joc. Fiecare personaj are o colecție de 10.000 de NFT-uri unice, care oferă acces la personaje în joc. Astfel, fiecare deținător de NFT are așadar un personaj în joc. Odată ce comunitatea face mint la NFT, aceștia primesc în portofelele lor de Ethereum un artwork unic cu o intereptare creativă a personajului pentru care fac mint. Așadar, fiecare deținător de NFT poate să vândă sau colectioneze NFT-uri pe orice platforma de trading NFTs, precum ar fi Opensea. Prețul unui NFT variază între 0.08ETH-0.15 ETH aproximativ $200-$400 și poate fi minat direct pe site-ul proiectului. Primele colecții sunt la 0.08ETH crescând gradual până la ultimele colecții care vor fi 0.15 ETH.

$BLOOD TOKEN

Transylvania Metaverse este un ecosystem care funcționează cu moneda $BLOOD, care este un token ERC-20, construit pe Ethereum. 

Fiecare deținător de Transylvania Horrors NFT primește 1000 $BLOOD Token pe care îi poate folosi pentru a achiziționa elemente din joc cum ar fi accesorii, bucăți de pământ sau îi poate folosi pentru a intră într-un mod combat cu alți jucători.

Pământ Virtual

Transylvania Metaverse este construim pe o fundație de pământ virtual, în care fiecare din personaje are o bucată de pământ unde se regăsește domeniul sau. Castelul lui Dracula sau Catedrala Episcopului sunt așadar câteva din elementele pe care comunitatea le poate achiziționa cu ajutor $BLOOD TOKEN. 

Aspect Umanitar

Transylvania Metaverse are că scop umanitar donații pentru inițiative de sănătate în jurul problemelor asociate cu sângele. Proiectul a anunțat public că 5% din încasările venite din vânzarea de NFT-uri merge la organizații de caritate din Ucraina, iar 2% din royalty-ul tuturor NFT-urilor merg la organizații de caritate alese de comuniate. 

Când pot să mă alătur comunității și să cumpăr NFT-uri?

În fiecare luna este lansată câte 1 colecție de NFT-uri, cu prima colecția Contele Dracula live acum pe site-ul oficial, și puteți urmării updates pe Twitter sau Opensea.

Jocul urmează să fie lansat în 2023 și se așteaptă a fi unul din cele mai creative proiecte din industria de p2e. 

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile