Smarter_way_USA

De ce susțin formarea alianței BRICS și că doar împreună EST-ul se va dezvolta și civiliza

27/05/2022 | Diverse | 2,201 views

Citeam azi că Arabia Saudita și Buenos Aires manifestă interes de aliere la BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud). Vezi aici SURSA informatiei.

In randurile urmatoare am sa incerc sa explic cat mai clar de ce consider ca formarea BRICS e un lucru foarte bun si asta fiindca de indata ce EST-ul se va uni, fiind o putere IMENSA si care reprezinta vreo 70% din populatia lumii si de care depind economiile intregii lumi, de indata ce se va intampla asta, manipularea si proganda infecta din SUA se va potoli.

PS: Cine nu intelege la ce ma refer cand zic manipularea vestului, probabil nu va intelege nimic asadar poate sa nu citeasca mai departe fiindca e pierdere de vreme si cauza pierduta sa-si deschida ochii.

De asemenea, oamenii vor incepe sa gandeasca BIDIMENSIPNAL nu UNIDIMENSIONAL ca pana acum iar asta va face sa fie oamenii mult mai inteligenti si mai OAMENI decat vedem in zilele astea cand comunismu pare ca sa vina de vreo cativa ani mai mult din VEST si nu din EST cum spune teoria propagandista.

Tarile din EST si chiar si Africa de Sud sau America Latina, au un potential ENORM, repet ENORM de mare de dezvoltare. Si aici ma refer in special la tari precum China, India, Rusia, Kazahstan, Arabia Saudita, Iran, Irak, etc. Inclusiv tari precum Argentina sau Venezuela care stim cu totii ca politic sunt tinute jos chiar daca din cate stiu detin al 3-lea sau al 4-lea cel mai mare put de petrol din lume.

Toate aceste tari, conduse si administrate bine au potential urias si merita sa aiba parte de dezvoltare. Totul e sa aiba parte de o ALIANTA asa cum suntem noi in UE si NATO si sa invete sa lucreze impreuna, sa se civilizeze si sa se dezvolte frumos.

O alianta vine impreuna cu DREPTURI si OBLIGATII, care, constituite bine, vor ajuta la DEZVOLTARE si CIVILIZARE.

EVIDENT, fiind atat de mult potential in aceasta zona, SUA nu va fi de acord si va incerca prin tot felul de manipulari si propagande sa impiedice formarea acestei aliante pentru a nu-si pierde pozitia de lider mondial, pozitie pe care in maxim 5 ani o va pierde si va fi depasita de China, dar asta e un lucru evident, l-am spus doar asa de dragul discutiei.

Si repet, intr-un final VA FI BINE. Doar ca pana la respet probabil trebuie sa doara ca lunea sa inteleaga cat de mult au gresit marginalizand, terfelind si tinut in saracie jumatate de planeta doar pentru ca asa spunea SUA ca e bine, adica o tara unde se vede din ce in ce mai mult ca democratia, libera exprimare si civilizatia e in cadere libera.

Peste cativa ani, multi dintre voi va veti cruci cand veti afla in ce hal au fost tinute unele tari in saracie, doar pentru a nu deranja si afecta mormanu de bani ce trebuia sa ajunga “unde trebuie”.

Nu uitati ca fiecare tara si fiecare om de pe planeta MERITA sa traiasca si sa aiba acces la DEVOLTARE si prosperitate. Si cand cineva PUTERNIC (adica BARBAT nu leguma) e tinut mult timp unde NU ii este locul si marginalizat, cand se ridica … vedem si noi ce se intampla in lume, si e pacat!

Ganditi-va ca e doar o chestiune de timp pana cand ura pentru Rusia, China si alte state care suntem invatati sa le uram, se va termina si vom incepe sa intelegem unde am gresit CU TOTII (si noi, si ei) in toti anii astia.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile