Smarter_way_USA

Oportunitate de investiție pentru 10x: Firepin Token (FRPN)

26/05/2022 | #crypto | 1,720 views

Lansarea FIREPIN Token (FRPN) se apropie de ceea ce a fost una dintre cele mai interesante presale-uri din ultimii ani, deoarece criptomoneda intră în faza a doua a presale-ului.

De ce ați investi în FIREPIN Token (FRPN), presupun că este adevărata întrebare.

FIREPIN a planificat investiții în industriile Metaverse și NFT, precum și dezvoltarea de jocuri play-to-earn (P2E), un spațiu care a fost explorat eficient de companii precum Axie Infinity, sunt o cauză majoră a succesului său. Există doar 30.000.000.000 de tokeni FRPN disponibili pentru prevânzare, așa că acționați rapid.

Puteti investi in Pre-Sale-ul Firepin aici:
https://bit.ly/presale-firepin

FIREPIN, fiind un DAO (organizație autonomă descentralizată) condusă de comunitate, își prețuiește comunitatea mult mai mult decât alte cripto-uri, deoarece deținătorii de FRPN au capacitatea de a vota și de a participa la deciziile majoritare care influențează dezvoltarea și direcția proiectului.

FIREPIN s-a impus cu succes în comunități dedicate, atrăgând atât pasionații Metaverse, cât și cei care doresc integrarea multi-lanț a blockchain-urilor.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile