Smarter_way_USA

Oportunitate de investiție pentru 10x: Firepin Token (FRPN)

26/05/2022 | #crypto | 1,398 views

Lansarea FIREPIN Token (FRPN) se apropie de ceea ce a fost una dintre cele mai interesante presale-uri din ultimii ani, deoarece criptomoneda intră în faza a doua a presale-ului.

De ce ați investi în FIREPIN Token (FRPN), presupun că este adevărata întrebare.

FIREPIN a planificat investiții în industriile Metaverse și NFT, precum și dezvoltarea de jocuri play-to-earn (P2E), un spațiu care a fost explorat eficient de companii precum Axie Infinity, sunt o cauză majoră a succesului său. Există doar 30.000.000.000 de tokeni FRPN disponibili pentru prevânzare, așa că acționați rapid.

Puteti investi in Pre-Sale-ul Firepin aici:
https://bit.ly/presale-firepin

FIREPIN, fiind un DAO (organizație autonomă descentralizată) condusă de comunitate, își prețuiește comunitatea mult mai mult decât alte cripto-uri, deoarece deținătorii de FRPN au capacitatea de a vota și de a participa la deciziile majoritare care influențează dezvoltarea și direcția proiectului.

FIREPIN s-a impus cu succes în comunități dedicate, atrăgând atât pasionații Metaverse, cât și cei care doresc integrarea multi-lanț a blockchain-urilor.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile