Smarter_way_USA

Investiția în portofoliul StartupNations al națiunilor în ascensiune

13/06/2022 | Diverse | 1,240 views

Acum douăzeci de ani, The Irish Times publicat un articol care ilustrează faptul că cultura start-up-urilor din Irlanda în rândul companiilor de software a fost de fapt proprie, și nu rezultatul foștilor angajați ai companiilor multinaționale care au înființat aceste companii. Această cultură specială a start-up-urilor în țările mici, în care inovația curge, în care noi companii de tehnologie apar tot timpul, unde sky e limita — este ceva ce ne propunem să surprindem în noul nostru Portofoliu inteligent StartUpNations. Accentul specific al companiilor nou-înființate din țările nou-înființate constă în potențialul de a valorifica creșterea semnificativă a acestor companii în primii ani.

Ceea ce este cu adevărat interesant despre investiția în start-up-uri din națiuni mai mici este că poveștile lor de succes sunt la fel de mult despre țările care facilitează mediul potrivit pentru creștere.

Investește în portofoliul StartupNations

De exemplu, în Romania , există o serie de factori care îl fac un loc atractiv pentru investiții. Costurile vieții sunt scăzute, afacerile pot fi construite ieftin și există o forță de muncă de calitate bine educată. Deși este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, datorită pieței sale mici, start-up-urile românești se concentrează în principal pe furnizarea produselor lor pe piețele globale pentru a avea succes.

O altă țară care operează pe o piață mică cu perspectivă globală este Israel. Această țară minusculă situată pe coasta Mediteranei s-a confruntat întotdeauna cu diverse provocări, creând o mentalitate de căutare constantă a soluțiilor și de dezvoltare a abilităților critice de viață la o vârstă relativ fragedă. Forța de muncă bine educată din Israel este un bazin mare pentru multe start-up-uri din domeniul tehnologiei care doresc să recruteze absolvenți care au abilități avansate de programare și securitate cibernetică la o vârstă fragedă.

Situată în Europa Centrală, Elveția oferă o mare oportunitate pentru start-up-uri. Spre deosebire de România, este de fapt scump să faci afaceri în Elveția. Cu toate acestea, cu numeroasele sale avantaje, cum ar fi locația sa excelentă, forța de muncă de calitate superioară, economia puternică, infrastructura excelentă și legislația favorabilă afacerilor, Elveția este un magnet pentru companii noi.

Nu toate țările sunt la fel, dar există ceva special în fiecare dintre aceste țări mici, care oferă un hub pentru start-up-uri de succes. Companii din fiecare dintre aceste țări — și multe altele — sunt reprezentați în portofoliul nostru Smart StartUpNations.

Ca și celălalt eToro al nostru Portofolii inteligente, acesta este un portofoliu tematic, care te expune la un grup de active în domenii specifice, dar este simultan diversificat pentru ca investiția ta să nu atârne de averea uneia sau a două companii. Creăm aceste portofolii inteligente cu o mentalitate de strategie pe termen lung, totuși, datorită naturii acestui portofoliu inteligent specific, companiile se rotesc în și din portofoliu puțin mai frecvent.

Când am creat portofoliul StartUpNations Smart, am căutat țări cu populații relativ mici, de mai puțin de 20 de milioane de oameni, care au un mediu care facilitează inovarea în care afacerile pot prospera. Pe scurt, am căutat țări care să ofere acea atmosferă în care companiile ar putea să o facă mare.

Ne-am uitat la trei resurse pentru a găsi țări care se potrivesc cu acest model câștigător: Mediu favorabil pentru afaceri, Friendlyness pentru start-up și Anuarul IMD World Competitiveness. Aceste resurse ne-au ajutat să stabilim dacă climatul investițional dintr-o țară, mediul său competitiv, eficiența guvernamentală, infrastructura și nu numai, ar fi factori care ar contribui la creșterea start-up-urilor de succes. Folosind datele din aceste surse, combinate cu analiza noastră, am ales țările care sunt cele mai bune candidate pentru acest portofoliu.

Toate companiile incluse în portofoliu trebuie să fi fost tranzacționate public de mai puțin de cinci ani, pentru a surprinde potențialul ridicat de creștere al unei companii în stadiile inițiale, precum și pentru a menține cele mai actualizate companii pe măsură ce își încep călătoria pe piața publică. În plus, actualizăm portofoliul anual cu noi companii proaspăt de la IPO.

Portofoliul Smart StartUpNations este o modalitate excelentă de a obține expunere în țările care oferă cultura și mediul potrivit pentru a sprijini creșterea noilor afaceri. Investește în lumea captivantă a start-up-urilor cu un portofoliu diversificat, fără dezavantajul obișnuit de a-ți atârna toate speranțele într-o singură companie.

Investește în portofoliul StartupNations

Copy trading nu echivalează cu sfaturile de investiții. Valoarea investițiilor tale poate crește sau scădea. Capitalul tău este supus riscului.

Această comunicare are doar scop informativ și educațional și nu ar trebui să fie considerată un sfat de investiții, o recomandare personală sau o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare de instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de obiectivele de investiții sau de situația financiară a unui anumit destinatar și nu a fost redactat în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetării independente. Orice referire la performanța trecută sau viitoare a unui instrument financiar, indice sau produs de investiții nu este și nu trebuie considerată un indicator de încredere pentru rezultatele viitoare. eToro nu face nicio declarație și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acuratețea sau caracterul complet al conținutului acestei publicații.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile