Smarter_way_USA

#statistică: Rezultatele emancipării feminine: Femei nefericite, bărbați feminizați și natalitate în scădere.

21/06/2022 | Lume nebuna | 1,952 views

Graficul de mai jos arată exact ceea ce postasem eu acum MUUUULTI ani de zile că se va întâmpla cănd zilnic îmi băteam capu să postez (crezând ca ma ascultă cineva) despre mesajul și propaganda scârboasă, ipocrită, infectă și zdrențoșenică din vest prin muzică și filme, referitoare la emanciparea femeilor și MAI ALES referitor la conceptul deosebit de scârbos, periculos, trist și prost înțeles, numit FEMEIA PUTERNICĂ.

Îmi băteam capu ca ultimu prost și consideram în capul meu că ține de responsabilitatea bărbaților să le spună moimelor (adica maimuțe conform DEX) că dacă vor să devina femei FERICITE trebuie să procedeze fix INVERS fața de propaganda vestică din filme și muzică și anume să rămână femei și să lase masculinitatea bărbaților.

Le spuneam ca vor deveni MAI independente dar din ce în ce mai nefericite.

Le spuneam ca le va părea rău cand vor înainta în vârstă și vor plânge cum au plâns când mă-sa le-au adus pe lume când vor vedea că nici un bărbat nu vor mai vedea FEMINITATE în ele ci doar MASCULINITATE iar bărbații între ei se smardoiesc nu se iubesc, deci văzând masuculinitate și.lipsă de feminitate în creatura din casă, evidebt se ajunge la violență, și ajungând la violență (sau în cazul fericit neînțelegere) se ajunge la DIVORȚURI, iar ajungându-se la divorțuri se ajungea la familii destrămate, cu copii crescuți praf și pulbere, adică o nouă generație distrusă. Iar de aici la SCADEREA NATATITĂȚII nu e decât un pas.

Îmi luam înjurături de la toate maimuțele (feminine sau masculine) și primeam.replici gen Dan Barna (alt neterminat) și anume “ești omul peșterii, neadaptatule medieval care ești tu neadaptat și medieval”.

Ei bine, au trecut vreo 7-10 ani de când am început eu să vorbesc chestiile astea. Și puteți vedea și voi rezultatul. Femeile sunt din ce în ce mai nefericite în relații. Șefii lor de la muncă sunt mai importanți decât proprii soți. Acasa nici nu vreți să știți ce muntoșenii se întâmplă și cum bărbații umblă în 4 labe, femeile sunt mândre știind că sunt șefe în casă (scârbos și trist dar adevărat) și lipsa respectului în familie e ca la ea acasă.

Cunosc nenumărate familii care s-au destrămat de îndată ce femeia s-a vrut PUTERNICĂ și de CARIERĂ ajungând să minimalizeze importanța bărbaților din viața lor, iar bărbații fiind făcuți biologic să fie aleși de femei, ajuns feminizați, slabi și total fără gram de bărbăție și masculinitate în ei.

Am văzut copii care râdeau și “dădeau din casă” că vor ca tata să fie bărbat CA MAMA! (Sună amuzant dar e trist de-ți vine să plângi când știi prin ce trece copilu ăla acasă și cum o nouă generație e făcută praf) după care, în câți ani auzeam că divorțează și lumea se mira cum s-a ajuns aici, asta în yimp ce toti ei se amuzeau când auzeau acele replici despre cu mama e șefa și tata ascultător, cățeluș și obedient.

Cunosc atâtea ZECI de familii distruse de genu pe care din clipa când ii vedeam și auzeam, știam.că vine divorțul sau ca se băteau în casă de efectiv mi groază.

MAI ALES in cazul femeilor de cariera, gen avocate sau funcții de conducere în companii. In meseria asta nu știu nici măcar una FERICITĂ sau a cărui soț/iubit să crezi că e în stare să construiască, îngrijească ceva în caz de nasoale.

Mai mult de atât, cuplurile astea MODERNE au început să-și dorească copii dupa vârsta de 30-35 de ani, când marea majoritate îs praf. Cunosc femei de 40 de ani care le citești tristețea în privire că nu mai pot ce au putut odată. La fel.și la bărbați. Practic cupluri moderne, ce să mai … E gen noul normal, medievalule! Cum sa vrei copii la 20-25 de ani? Atunci sunt anii de petrecere. Parcă așa apune propaganda din VEST-ul prea-slăvit.

Aceeași propaganda feministă care astăzi poluează mintea femeilor cu tot felul de inepții care mai de care mai imbecile și le face literally imposibil de co-existat cu ele. Ca la 30-35-40 de ani sa fie niste epave de care vrei sa fugi cu tot dinadinsul că sunt damaged goods la cati kilometrii de frustrări (și nu numai!) au adunat.

Anticipez deja zeci de comentarii în care să fiu făcut prost, medieval, om al peșterii sau că aș fi pesimistul de serviciu (deși statistica îmi confirmă efectiv FIECARE cuvânt). Știu asta. Dar na … dupa vreo 7-8 ani de când imi umpleam blogul și facebook-ul de astfel de articole, am zis că poate era cazul de un UPDATE.

Numa bine, rău la nime și iubiți-vă mult!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile