Smarter_way_USA

Netflix își unește forțele cu Microsoft pe partea de ADS. Ce urmează?

19/07/2022 | Bursa & Investitii | 1,732 views

În cadrul unui parteneriat care va schimba regulile jocului, Netflix s-a asociat cu Microsoft pentru a depăși criza de afaceri cu un plan low-cost bazat pe reclame. După o cădere substanțială a acțiunilor la sfârșitul lunii aprilie, Netflix ia acum măsuri pentru a contracara situația critică.

Printre primii pași se numără un parteneriat de profil cu un jucător important din domeniul tehnologiei – Microsoft.

Scopul acestei colaborări este de a crea o nouă alternativă “cu preț mai mic” și “susținută de reclame” pentru abonați.

Ce au de spus reprezentanții Netflix și Microsoft despre parteneriatul pentru reclame?

Într-un comunicat de presă recent, un executiv de top al Netflix prezintă motivele pentru care platforma de streaming a ales Microsoft ca partener pentru reclame.

“Microsoft a oferit flexibilitatea de a inova în timp, atât pe partea de tehnologie, cât și pe partea de vânzări, precum și o protecție puternică a confidențialității pentru membrii noștri”, explică Greg Peters, director de operațiuni și director de produse Netflix.

În plus, directorul executiv al Netflix subliniază viziunea pe termen lung a parteneriatului. Peters rezumă beneficiile dublei ținte ca fiind: “mai multe opțiuni pentru consumatori și o experiență de marcă TV premium, mai bună decât cea liniară, pentru agenții de publicitate”.

În același timp, Mikhail Parakhin, președintele Web Experiences la Microsoft, aprofundează detaliile colaborării.

“Agenții de marketing care se orientează către Microsoft pentru nevoile lor de publicitate vor avea acces la audiența Netflix și la inventarul premium al televiziunii conectate”, împărtășește Parakhin, menționând, de asemenea, că “toate reclamele servite pe Netflix vor fi disponibile exclusiv prin intermediul platformei Microsoft”.

Deocamdată, atât Netflix, cât și Microsoft și-au exprimat entuziasmul pentru această alianță. În încheiere, este important de menționat că planul de abonare la reclame se află încă în stadii incipiente de dezvoltare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile