Smarter_way_USA

Swingby adaugă oficial Chainlink Proof of Reserve în Skybridge

03/08/2022 | #crypto | 1,859 views

Chainlink Proof of Reserve va fi acum integrat în platforma Skybridge a Swingby, care este disponibilă pe rețeaua principală Ethereum . Chainlink este o tehnologie care permite utilizatorilor să se deplaseze cu ușurință prin diferite blockchain-uri fără a fi nevoie de un custode central. Skybridge este o soluție dezvoltată de Swingby care permite crearea de punți fără încredere între blockchain-uri notabile, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, precum și alte blockchain-uri. Utilizatorii nu mai depind de custozi centralizați datorită acestei funcționalități, care le permite să-și relocați activele și să utilizeze ecosistemele DeFi pe alte lanțuri.

Chainlink este cea mai mare rețea de oracle descentralizată de pe planetă. Protejează contractele inteligente în valoare de zeci de miliarde de dolari în mai multe blockchain-uri, cum ar fi Ethereum, Avalanche , Solana și Binance Smart Chain. Proof of Reserve este un serviciu oferit de Chainlink care facilitează gestionarea precisă și în timp util a activelor de rezervă prin utilizarea auditurilor automate bazate pe criptografic.

Protejarea utilizatorilor de baterea sau schimbul de BTC subgarantați

Skybridge poate verifica, datorită încorporării Chainlink Proof of Reserve, că cantitatea de Bitcoin stocată în portofelul de rezervă este echivalentă cu numărul de jetoane Wrapped Bitcoin (WBTC) care sunt deținute pe Ethereum. Acest lucru indică faptul că, dacă Proof of Reserve detectează că anumite active au devenit nelegate, Skybridge va opri apoi capacitatea utilizatorilor de a transfera jetoane sau de a bate jetoane noi până când problema va fi remediată. Acest lucru ajută la protejarea utilizatorilor de posibilitatea de a bate noi WBTC sau de a le schimba pe cele existente în cazul în care rezervele BTC nu sunt garantate în mod adecvat.

Alte soluții Chainlink includ Chainlink Price Feeds, care sunt în prezent live pe Moonbeam și Solana, și Chainlink VRF, care este utilizat pentru randomizare demonstrabilă de către inițiative NFT precum BAYC și CyberKongz și este, de asemenea, folosit într-o varietate de platforme de jocuri  blockchain și NFT.

Potrivit lui Senga Yusaku, CEO al Swingby :

„Considerăm că Chainlink Proof of Reserve este o infrastructură descentralizată critică pentru misiune pentru Skybridge-ul Swingby și va juca un rol-cheie în prevenirea utilizatorilor să bată noi jetoane WBTC sau să le schimbe dacă rezervele BTC devin nelegate de furnizarea de jetoane WBTC. Securitatea este esențială atunci când se construiește o punte între blockchains, iar rețeaua Oracle Chainlink, întărită în luptă și testată în timp, este cea mai de încredere din industrie.”

O formă mai fiabilă de garanție în DeFi și Smart Contract Verticals

Intenția Swingby este de a oferi utilizatorilor Skybridge o sursă de informații care este exactă, de încredere și transparentă, astfel încât să poată bate WBTC cu liniște deplină. Ca o consecință a acestui fapt, WBTC a devenit în cele din urmă o formă mai de încredere de garanție și plată în general în domeniul DeFi și în alte domenii ale contractelor inteligente . Chainlink Proof of Reserve a fost integrat cu succes pe rețeaua principală Ethereum și sunt anticipate integrări viitoare pentru Avalanche, Polygon și alte blockchain-uri.

În plus, ei își au obiectivul de a securiza alte active decât Bitcoin pe Skybridge în viitor, cu asistența Chainlink Proof of Reserve. Planet IX a integrat Chainlink Keepers, Crabada a integrat Chainlink Keepers și VRF, Biswap a integrat Chainlink VRF și Truflation și-au anunțat indicele de inflație din Regatul Unit, care este condus de rețeaua Chainlink. Acestea sunt doar câteva dintre celelalte anunțuri legate de Chainlink care au fost făcute săptămâna trecută.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile