Smarter_way_USA

Un preț țintă pentru tranzacționarea acțiunilor Amazon după raportările din Q2. Cu plăcere!

14/08/2022 | Diverse | 1,577 views

În timp greii sectorului tehnologic, cum ar fi Apple, Alphabet și Microsoft, au raportat un al doilea trimestru deloc de invidiat, Amazon a venit cu rezultate care au depășit așteptările analiștilor.

Oare a restabilit acest lucru încrederea în compania al cărei preț al acțiunilor scăzuse cu 45% din noiembrie 2021 până în iunie 2022? În acest articol, explorăm raportul privind câștigurile Amazon și cum poți tranzacționa acțiunile Amazon.

Acțiune:  UnitedHealth Group
Simbol pentru contul Invest.MT5:  AMZN
Data ideii:  9 august 2022
Durată:  1- 6  luni
Nivel de intrare:  130.00 USD
Nivel țintă:  176.00 USD
Mărimea poziției pentru contul Invest.MT5:  Maxim 5%
Risc:  Ridicat

Tranzacționarea implică riscuri ridicate, iar tu poți pierde mai mult decât riști într-o tranzacție. Nu investi niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi, tranzacțiile putând fi atât pe pierde, cât și pe câștig. Începe cu riscuri mici pentru a înțelege care sunt propriile tale niveluri de toleranță la risc sau, înainte de a investi, fă teste pe un cont demo.

tranzactioneaza amazon

Raportul Amazon privind Veniturile din al Doilea Trimestru?

Conform celui mai recent raport de câștiguri Amazon, compania a înregistrat venituri aferente celui de-al doilea trimestru mai bune decât se aștepta, ceea ce oferit o perspectivă optimistă pentru următoarele câteva trimestre.

Veniturile au fost de 121,23 miliarde de USD, comparativ cu 119,09 miliarde de USD așteptate. Amazon Web Services, oferta de cloud a companiei, a raportat venituri de 19,7 miliarde de USD, față de 19,56 miliarde de USD preconizate. Veniturile din publicitate au fost de 8,76 miliarde de USD, față de 8,56 miliarde de USD estimate.

Per ansamblu, creșterea veniturilor de 7% in trimestrul al doilea a depășit așteptările analiștilor. Amazon a mai declarat că prognozează veniturile aferente trimestrului al treilea ca situându-se între 125 de miliarde de USD și 130 de miliarde de USD. Aceasta reprezintă o creștere de 13% până la 17%, care este mult peste ceea ce întrevedeau analiștii.

În comunicatul privind câștigurile, CEO-ul Andy Jassy a declarat: “În ciuda presiunilor inflaționiste continue asupra costurilor combustibilului, energiei și transportului, facem progrese cu privire la costurile mai controlabile la care ne-am referit în ultimul trimestru, îmbunătățind în special productivitatea rețelei noastre de onorare a comenzilor.”

Jassy a mai declarat: “Vedem, de asemenea, că veniturile accelerează pe măsură ce continuăm să facem Prime și mai bun pentru membri, atât investind în viteze de expediere mai mari, cât și adăugând beneficii unice, cum ar fi livrarea gratuită de la Grubhub timp de un an, accesul exclusiv la jocurile NFL Thursday Night Football începând cu 15 septembrie și lansarea pe 2 septembrie a extrem de așteptatei serii Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii.”

Amazon Achiziționează Compania de Robotică iRobot

Săptămâna trecută, Amazon a anunțat achiziționarea companiei de robotică iRobot, care este cunoscută pentru aspiratoarele Roomba. Prețul de achiziție a fost cu 20% mai mare decât prețul pieței, dar totuși cu peste 70% sub maximul istoric al acțiunilor iRobot.

În timp ce acestea sunt produse pe care Amazon le poate adăuga instantaneu în gama sa, achiziția evidențiază faptul că următorul pas al Amazon poate veni dinspre robotică. În esență, este posibil ca achiziția să fi fost pentru expertiza companiei de robotică.

Acest lucru poate aduce Amazon cu un pas mai aproape de a oferi o gamă completă și complet automatizată de produse inteligente pentru casă. Amazon a achiziționat în ultimii ani o companie de sonerie inteligentă, o companie de securitate pentru locuințe și o companie Wi-Fi pentru acasă.

Nu au fost furnizate încă alte detalii referitoare la achiziție, dar în viitor ar putea exista câteva produse noi interesante în gama Amazon. Cu toate acestea, deoarece piața poate include în acest lucru în preț, în cazul în care nu există anunțuri oficiale, prețul acțiunilor ar putea evolua pe scădere.

Un alt factor de luat în considerare este că majoritatea celorlalte companii mari de tehnologie au raportat o perspectivă mai puțin bună. Acest tip de sentiment ar putea atârna asupra tuturor acțiunilor din sectorul tehnologic, inclusiv Amazon.

Previziunile pentru acțiunile Amazon – Ce Spun Analiștii?

Potrivit analiștilor chestionați de TipRanks în ultimele 3 luni pentru o prognoză bursieră Amazon , în prezent există 39 de ratinguri de cumpărare, 1 deținere și 0 de vânzări pe aceste acțiuni. Cel mai ridicat nivel de preț pentru o prognoză a acțiunilor Amazon este de 270,00 USD, cu cea mai mică țintă de preț începând de la 118,00 USD.

Ținta medie de preț pentru o prognoză bursieră Amazon este de 176,04 USD, ceea ce reprezintă o creștere de peste 25% față de nivelurile actuale, la momentul scrierii.

amazon_stock_forecast
Sursa: TipRanks, 9 august 2022 

Un Exemplu de Idee de Tranzacționare pentru Prețul Acțiunilor Amazon

Un exemplu de idee de tranzacționare pentru prețul acțiunilor Amazon ar putea fi după cum urmează:

 • Cumpărare la o trecere peste pragul de 130.00 USD, pentru a fi permisivi față de volatilitate.
 • Obiectivul, puțin sub ținta medie de preț oferită de analiști, respectiv la 176.00 USD.
 • Menține-ți riscul mic, la maximum 5% din totalul contului tău.
 • Durată = 1 – 6 luni
 • Dacă achiziționezi 10 acțiuni Amazon:
  • Dacă obiectivul este atins = 460.00 USD profit potențial (176.00 USD – 130.00 USD * 10 acțiuni).

Este bine să ne amintim că este puțin probabil ca prețul acțiunilor Amazon să crească în linie dreaptă, putând chiar să meargă mult mai jos înainte de a crește, mai ales având în vedere recentul sell-off din cadrul piețelor globale de acțiuni.

Prin urmare, asigură-te că exerciți o bună gestionare a riscului, acesta fiind unul dintre cele mai importante aspecte ale tranzacționării de succes. Ar trebui să știi întotdeauna cât de mult ai putea pierde pe o tranzacție și riscurile implicate.

Un alt factor de luat în considerare este comisionul, deoarece acesta poate eroda profiturile tale. Pe platforma CAPEX poți cumpăra acțiuni din SUA de la 0,02 USD pe acțiune. Acest lucru înseamnă că achiziționarea a 10 acțiuni Amazon ar genera un comision de 0,20 USD (0,02 USD * 10 acțiuni).

Există o taxă minimă de tranzacționare de 1 USD. Deci, ideea de tranzacționare din exemplul de mai sus ar avea un comision de doar 1 USD per total!

Cum să cumperi acțiuni Amazon în 4 pași

Cu Admirals, poți cumpăra acțiuni la companii precum Amazon cu un comision competitiv de doar 0,02 USD pe acțiune și o taxă minimă per tranzacție de doar 1 USD pentru acțiunile din SUA.

 1. Deschide un cont la CAPEX pentru a accesa plaforma.
 2. Execută clic pe Trade pe unul dintre conturile live sau demo pentru a deschide platforma web.
 3. Caută ticker-ul bursier al Amazon din partea de jos a ferestrei Market Watch și glisează (drag & drop) simbolul în diagramă.
 4. Utilizează funcția one-click trading sau execută clic dreapta și deschide un tichet de tranzacționare pentru a introduce volumul tranzacției, și nivelurile stop loss și take profit.

Fă clic pe bannerul de mai jos pentru a cumpăra acțiuni Amazon chiar astăzi! ▼▼▼

tranzactioneaza amazon

Crezi că prețul acțiunilor Amazon va evolua diferit?

Reține că toate analizele și ideile de tranzacționare se bazează pe viziunea personală și experiența autorului.

Dacă crezi că există o șansă mai mare ca prețul acțiunilor Amazon să se deprecieze, atunci poți tranzacționa, de asemenea, short dintr-un cont de tranzacționare CFD (contracte pentru diferență).

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile