Smarter_way_USA

Gautam Adani este acum a doua cea mai bogată persoană din lume după Elon Musk

16/09/2022 | Diverse | 1,802 views

Miliardarul indian Gautam Adani este acum a doua cea mai bogată persoană din lume. Singura persoană mai bogată decât el acum este șeful Tesla, Elon Musk.

Președintele grupului Adani, în vârstă de 60 de ani, l-a înlocuit pe Bernard Arnault pe lista Forbes a miliardarului în timp real . Averea sa netă se ridică acum la 155,5 miliarde de dolari (12,37 lakh crore rupii) și este acum primul asiatic care este clasat printre primii trei miliardari la nivel global.

Puteti investi in India prin acest ETF: https://bit.ly/inda-etf

Afacerile lui Adani includ producția de cărbune, generarea de energie termică și infrastructură. Compania sa este cel mai mare operator portuar privat din India și își extinde, de asemenea, activitatea de aeroporturi .

Averea lui Adani a crescut pe pariurile sale pe sectorul energetic verde al Indiei .

Este de așteptat să crească în continuare în viitorul apropiat. Firma de produse esențiale pentru bucătărie a Adani Group, Adani Wilmar, caută achiziții locale și în străinătate pentru a-și extinde activitatea de operațiuni alimentare.

Compania caută să achiziționeze mărci în companii de distribuție și alimente de bază pentru a-și spori oferta și acoperirea de bunuri de larg consum, a declarat CEO-ul și directorul general Adani Wilmar, Angshu Mallick, pentru Bloomberg.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile