Smarter_way_USA

Sense4FIT – Oportunitate nouă de investiție: Crypto Community Sale – $SFIT Token 👈

14/09/2022 | #crypto | 1,805 views

Sense4FIT este un ecosistem hibrid Fit2Earn (F2E) care include conținut online și offline despre stilul de viață, activități legate de sport, evenimente educaționale și concursuri.

Una dintre componentele ecosistemului Sense4FIT o reprezintă aplicația mobilă Sense4FIT, care este o aplicație Web 3 Fit2Earn Lifestyle construită pe blockchain-ul Elrond, care include servicii de fitness, nutriție, dezvoltare personală și meditație, cu elemente de game-fi, pentru a-i ajuta pe oameni să devină o versiune mai bună a lor și să fie recompensați în timp ce își ating obiectivele.

Aceste experiențe vor fi legate prin intermediul token-ului utilitar $SFIT, care se va utiliza în mai multe cazuri în cadrul ecosistemului: recompense, plăți, staking și multe altele.

Înscrierea pe lista de așteptare va avea loc începând cu 14 septembrie 2022, ora 17:00

Momentele la care să fii atent:

📌 Înscrierile pe lista de așteptare vor începe din data de 14.09.2022, ora 17:00 Bucharest Time

Prețul tokenului: prețul tokenului depinde de pachetul ales:

Tichete USDT Preț/Token
50 1000 $ 0,0230
100 500 $ 0,0250

📌Principiul alocării de tokeniLoterie

📌Înscrierile la Loterie vor fi închise pe 20 septembrie 2022, la orele 18:00 Bucharest Time

📌Alocarea de tokeni – 21 septembrie 2022, la orele 18:00 Bucharest Time

Cerințe KYC: Contul TOKERO validat cu buletin/pașaport și selfie pentru deponenții de criptomonede. Pentru cei care depun EUR, este necesar un extras de cont bancar.

Utilizatorii eligibili sunt cei care, cu o oră înainte de executarea listei de așteptare, dețin în cont suma de USDT aferentă pachetului dorit. Pentru a obține USDT pe TOKERO poți depune EURO, BTC, ETH sau EGLD și le poți converti în USDT înainte de executarea listei de așteptare/loterie.

Cerințe privind livrarea de tokeni:

Procesul de vesting începe la TGE (token generation event). Din acel moment, în balanțe vor exista două variante de SFIT: SFIT și SFIT-L (SFIT Locked).

  • 15% din alocare se va elibera la 3 luni de la TGE, restul fiind deținut în continuare ca SFIT-L;
  • apoi, câte 15% se eliberează la fiecare 4 luni care se derulează începând cu prima tranșă timp de 5 iterații, ultima (a 7-a) fiind de restul rămas de 10%. Interval total: 27 de luni.

TOKERO îți oferă rapid și ușor oportunitatea de a deține tokenul $SFIT în portofelul tău de investiții.

Momente de remarcat:

Înscrierea pe lista de așteptare va avea loc începând cu 14 septembrie 2022, ora 17:00

Cerințe KYC: Contul TOKERO validat cu un act de identitate/pașaport și un selfie pentru cei care depun criptomonede. Pentru cei care depun EUR, este necesar și un extras de cont bancar.

Utilizatorii eligibili sunt cei care, cu o oră înainte de executarea listei de așteptare, dețin în balanță suma de USDT aferentă pachetului dorit. Pentru a obține USDT pe TOKERO puteți depune EURO, BTC, ETH sau EGLD și le puteți converti în USDT înainte de executarea listei de așteptare/loterie.

Procesul de vesting începe la TGE (Token Generation Event). Din acel moment, vor exista două variante de $SFIT: SFIT și SFIT-L (SFIT Locked).

  • 15% din alocare va fi eliberată la 3 luni după TGE, restul fiind deținut ca SFIT-L;
  • apoi, 15% la fiecare 4 luni începând de la primul lot pe parcursul a 5 iterații, ultima (a 7-a) iterație fiind din restul de 10%. Interval total 27 luni.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile