Smarter_way_USA

Black Friday: Reducere interventie chirurgicala cu laser pentru reducerea dioptriilor pentru ambii ochi, procedura PRK

11/11/2022 | Recomandari | 1,103 views

Elibereaza-te rapid de ochelari sau lentile de contact prin cele mai sigure proceduri laser
Daca nu iti place sa porti ochelari sau te-ai saturat de lentilele de contact, atunci chirurgia cu laser este optiunea potrivita pentru tine.

Click aici pentru reducere !

Principiul procedurilor chirurgicale cu laser este de remodelare sau slefuire a corneei – prima lentila a ochiului prin care intra lumina. Prin aceasta remodelare se corecteaza focalizarea luminii pe retina si se elimina nevoia de a purta ochelari sau lentile de contact. Practic, laserul ‘taie’ dioptriile echivalente ochelarilor din grosimea lentilei proprii ochiului, corneea.

PRK este prima generatie a chirurgiei refractive prin care laserul slefuieste direct corneea, la suprafata. Este folosita in cazul persoanelor cu miopie cu valori mici (6 dioptrii in miopie, 4 dioptrii in astigmatism miopic), cornee subtire sau cu alte indicatii speciale. Procedura este nedureroasa in timpul operatiei dar vindecarea este mai lunga si pacientii pot resimti durere in primele zile, pentru care se prescrie tratament.

Cum decurge operatia?
Indiferent de tehnica, procedura dureaza 5-7 minute pentru fiecare ochi (din care actiunea laserului este sub 1 minut) si se face cu anestezie locala, fara internare. Practic, te poti astepta ca timpul petrecut in clinica sa fie de aproximativ 2 ore, in care sunt incluse toate etapele – de la pregatire, procedura propriu-zisa si instruirea despre cum sa procedezi pentru o vindecare corecta.
Intreaga operatie decurge fara durere si vei fi instalat foarte confortabil pe un pat complet automat. Va trebui sa fixezi cu privirea un punct luminos, sa nu vorbesti si sa nu te misti. Vei fi treaz iar medicul iti va explica in permanenta ce face si la ce sa te astepti.

Tehnologia folosita
La Clario folosim cele mai performante lasere de chirurgie refractiva la nivel mondial, produse de Carl Zeiss Meditech: femtolaserul Zeiss Visumax si laserul cu excimeri Zeiss Mel 80.

Pachetul acestei oferte
Ai incluse in acest pachet toate serviciile medicale necesare interventiei la ambii ochi:

  • Investigatii preoperatorii / ambii ochi (Tomografie corneana Pentacam, microscopie speculara, topografie corneana, pahimetrie, tomografie de retina, perimetrie computerizata)
  • Interventie de reducere a dioptriilor prin procedura PRK / ambii ochi
  • Control postoperator la o zi si la o saptamana – inclus in protocolul operator

Important de stiut

  • Acest tip de interventii se adreseaza adultilor cu varste intre 20 si 40 ani, cu dioptrii stabile de cel putin 1 an si fara alte afectiuni oculare evolutive sau boli sistemice degenerative, metabolice sau inflamatorii. Deasemenea, sunt contraindicate femeilor insarcinate sau pe perioada alaptarii.
  • Eligibilitatea pentru o procedura sau alta este stabilita exclusiv de medicul chirurg oftalmolog pe baza investigatiilor preoperatorii. Este posibil sa fi eligibil pentru oricare dintre proceduri sau pentru nici una. E posibil sa ai contraindicatie pentru procedura achizitionata, caz in care poti alege alta procedura pentru care esti eligibil sau rambursarea contravalorii platite din care se retine costul investigatiilor cu discountul special al ofertei.
  • Data investigatiilor si a operatiei va fi stabilita de comun acord, tinand cont de preferintele tale si de disponibilitatea clinicii, dar nu mai tarziu de 13 mai 2023.

Participantul este de acord ca are obligatia ca in ziua programarii pentru investigatii si interventie sa se asigure ca are in permanenta un insotitor. Aceasta obligatie o va transmite beneficiarului final, daca alege sa cedeze catre alta persoana pachetul de servicii medicale.

Click aici pentru reducere !

Locatie:

Strada Zagazului 21-25, Bucuresti 077190

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile