Smarter_way_USA

Despre greşeli, înțelegere, maturitate şi responsabilitate.

28/11/2022 | Recomandari | 445 views

Niciodată să nu ai încredere în cineva care te-a dezamăgit şi nu şi-a asumat responsabilitatea de a rezolva problema. Prima dată a fost un semnal de alarmă, a doua oară dacă nu își recunoaște și dacă nu arată ca a înțeles greșeala, se va repeta din nou și din nou, timpu trece şi nu-l recuperezi.

Warren Buffett spunea: „În general, cauți trei lucruri la o persoană: inteligență, energie și integritate. Dacă nu îl au pe ultimul, nu te mai deranja cu primele două.”
Toți avem în mintea noastră imaginea perfectă a cum ar trebui să se întâmple lucrurile și de’asta ajungem să fim dezamăgiți.

Ştiți vorba aia cu ce-i în mână, nu-i minciună ? Mna, exact ca-n business, aşa-i şi-n viață! Un partener care ți-a greşit o dată, şi nu-l vezi rezolvând problema la modul cel mai obsesiv posibil pentru a-şi spăla imaginea, îți garantez că o va face şi a doua oară ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat !

Un om care a greşit şi conştientizează asta, până nu-şi spală imaginea nu are linişte! Şi o va face pentru el însuşi şi pentru liniştea lui, nu pentru persoana căreia i-a greşit! Asta înseamnă coloană vertebrală!

Şi nimic nu-i mai de apreciat în ziua de azi decât să vezi asumarea de responsabilitate! Fiindcă e foarte rarā! Neasumare găseşti pe toate gardurile!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile