Smarter_way_USA

Marti incep alegerile in SUA! Make America Great Again!

06/11/2022 | Politica | 1,463 views

Urmeaza o saptamana tare interesanta pentru SUA. Marti incep alegerile ! 🇺🇲

Asa cum v-am obisnuit sunt un sustinator al fostului presedinte Donald Trump si sunt de parere ca are sanse mari sa obtina un nou mandat de presedinte.

Joe Biden inca de la inceputul mandatului, pe langa faptul ca e total din alta lume (nici el nu stie care), a dovedit ca nu-l intereseaza decat sa duca un razboi cu Rusia fiindca na, a dat-o in boala copiilor cu interesu americanilor de a reusi ce nu a reusit Napoleon si anume sa distruga Rusia. In rest tot ce a vorbit si facut a fost sa promoveze toate prostiile moderne de genu diversitati, political correctness, cenzura pe internet si alte monstruozitati de genu.

Sa nu uitam ca Donald Trump a fost singurul presedinte american din ultimele 2 decenii care s-a concentrat pe dezvoltarea SUA si nu l-a interesat granitele spre Rusia, razboaie si alte prostii de genu.

Citisez azi ca Biden spunea ca Twitter acum ca a fost cumparat de Elon Musk care nu se mai adapteaza la trendul de cenzura si comunisme, ca Twitter a devenit un spatiu de propagat fake news-uri … si asta doar pentru ca Twitter, de cand a fost cumparat de Musk a inceput sa atribuie mesaje referitoare la falsitatea declaratilor, exact cum facea Twitter la comanda lui Biden pentru Donald Trump.

De asemenea, citisem azi ca Joe Biden a declarat ca SUA va ELIBERA Iran-ul … 🤦

Trecand peste intrebarea LEGITIMA pe care ne-o putem pune ca “Cine e mă asta de ‘elibereaza’ el asa de capu lui si in interesul SUA?” nu ne ramane decat sa speram ca americanii vor penaliza aceste derapaje periculoase si halucinante ale partidului democratic si ca republicanii vor castiga aceste alegeri.

DAAAR, fiindca lupta cu un sistem aflat la putere, nu e una usoara, sunt convins ca putem avea surprize de fraude electorale sau tot felul de sfori trase pentru ca Biden si partidul democratic sa conduca in continuare SUA.

Pana una alta, GoGo Donald Trump si partidul Republican! 💪 Make America Great Again! 🇺🇲

– – – – – – – –

PS: DA, sunt de parere ca atat pentru SUA cat si pentru intreaga lume, va fi mai bine daca SUA ar fi sub conducere republicana. E docedit ISTORIC ca SUA a mers nult mai bine economic cu republicanii la putere. Democraticii au venit tot timpu cand era masa pusa cu apucaturi socialiste si vezi doamne lupta impotriva capitalismului !

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile