Smarter_way_USA

Românii de la ZoidPay a luat o finanţare de 75 mil. dolari de la o firmă de investiţii din Bahamas

05/11/2022 | #crypto | 1,492 views

Startup-ul românesc ZoidPay și-a asigurat un angajament de investiții de 75 milioane dolari de la grupul GEM, cu sediul în Bahamas și un portofoliu de 3,4 miliarde dolari

Startup-ul românesc ZoidPay, care și-a lansat la începutul anului propria criptomonedă, ZPAY, pe DEX-ul (Exchange Descentralizat) companiei Elrond Network, jucător român în domeniul blockchain și al criptomonedelor, și-a asigurat acum un angajament de investiții de 75 de milioane de dolari de la grupul GEM Digital Limited.

Puteti investi in ZoidPay aici: https://bit.ly/cont-xportal (dupa inregistrare, va logati pe xPortal Exchange si faceti SWAP)

ZoidPay a fost lansat în 2018 cu scopul de a facilita plățile cu criptomonede la scară globală. CEO-ul companiei este bucureșteanul Eduard Oneci.

Bahamas, a investit în primăvara anului trecut și în grupul financiar bulgar Eurohold, prezent în România pe nișa de asigurări. De asemenea, în vara acestui an, a investit în startup-ul românesc Travel Coin. GEM a fost fondată în 1991 și este un grup de investiții de 3,4 miliarde de dolari, care gestionează un set divers de investiții axate pe piețele emergente din întreaga lume.

GEM a finalizat peste 400 de tranzacții în 70 de țări de pe 5 continente. GEM are birouri în New York, Los Angeles, Nassau (Bahamas) și Paris.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile