Smarter_way_USA

#ETF: Cum ne protejăm în cazul unor scăderi pe bursele americane

19/01/2023 | Bursa & Investitii | 97 views

Foarte multi ma intreaba de ceva timp, ce trebuie sa faca daca vin scaderi majore pe WallStreet. Cum trebuie sa ne protejam, ce trebuie sa facem.

Ei bine, pentru cei ce doriti sa aveti un hedge in caz de scaderi pe bursa americana, SDOW UltraPro Short Dow30 mi se pare un ETF interesant … Practic, ceea ce face el, este ca pariaza pe scaderea companiilor ce fac parte din DowJones care dupa cum stiti, au stat destul de bine pe grafic in ultima perioada.

Atentie! Nu e sfat de investitie, ci doar va prezint o varianta prin care o puteti face in caz ca sunteti mai apocaliptici de fel.

Aici aveti mai multe detalii despre acest ETF.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile