Smarter_way_USA

Maine seara (19 ianuarie) avem raportarile de la Netflix. Iata ce trebuie sa stii!

18/01/2023 | Bursa & Investitii | 1,216 views

  • Maine seara (19 ianuarie) dupa inchiderea sedintei de tranzactionare de pe WallStreet, avem raportarile financiare ale Netflix ! Personal sunt investitor inn aceasta companie, iar anul trecut pe scaderile majore pe care le-a avut, am tot acumulat actiuni in portofoliu, iar acum sunt pe 64% profit.
  • personal ma astept la raportari BUNE, mai ales datorita noilor filme adaugate in ultimul trimestru care au cam avut succes. De asemenea, noul abonament platit al lor facut special pentru cei ce vor sa plateasca mai putin dar sa aiba PUBLICITATE pe platforma in timpul vizionarii filmelor (sau la inceputul lor, nici nu stiu exct ca eu am abonamentul FULL la el) cred ca si asta va aduce in continuare profituri faine companiei
  • pe de alta parte, daca luam in considerare contextul pietei, evaluarea companiei si faptul ca tot sectorul TECH este posibil sa aiba parte de niste vanzari destul de serioase ale fondurilor in perioada urmatoare … daca raportarile nu vor fi bune, SAU daca numarul de utilizatori NOI nu va depasi numarul de utilizatori la care se asteapta analistii (aici e cu dus-intors fiindca VESNIC ei au asteptari prea mari sau ORICUM, in conformitate cu ce li se ordona de sus) atunci e posibil sa vedem si o scadere MAJORA!

Citeste continuarea aici: in articolul dedicat comunitatii Maior Amry!

DYOR – Do your own research. Acestea nu sunt sfaturi de tranzactionare ci doar opinii personale cu privire la ce ma astept sa se intample in perioada urmatoare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile