Smarter_way_USA

VIDEO: “Țăranul de la Bistrița și domnii de la Cluj” … Dă-i hipsterului o barieră pe mână și se va simți Dumnezeu!

22/01/2023 | Lume nebuna | 1,609 views

Cand te gandesti ca toata situatia putea fi evitata daca “taranu din Bistrita” il lasa sa plece daca tot intrase omu pe sens unic.

Pentru ca DA, se poate intampla sa te trezesti ca ai intrat in sens unic in parcarea de la VIVO din Cluj. Repet, DA, se poate intampla! Dar na, hipsterului daca ii pui bariera pe mana, se simte Dumnezeu pe pamant: “Nu plec de aici, aici stau”🤦 Bravo ma! E si el mare mandatar venit la Cluj! 😂 Saracu, viata trista cred ca are acasa la el …

Hai sa invatam sa fim dracu mai intelegatori fiindca ABSOLUT NIMIC nu se rezolva cand “de-al dracu si de ambitios” faci rau cuiva in loc sa INCERCI macar sa mergi pe ideea ca POATE a intrat din greseala pe sens unic. E atat de simplu, nu e fizica quantica si nici chirurgie pe creier !

Doar un pic de creier si de bun simt daca ai iti dai seama ca circul ala urat putea fi evitat in 5 secunde de dat cu spatele si facut un semn frumos ca “vezi ca ai intrat pe sens unic” la care omul isi cerea scuze si ii multumea omului ca a fost intelegator si a dat cu spatele si toata lumea era fericita ! 😍

Oare cat de greu putea fi sa faca asa ceva un hipster ? Probabil foarte greu! Dar acum poate stiti de ce nu ne mai facem bine.

Si DA, poate si de-asta e mai FAIN la Cluj. Pentru ca DA, chiar suntem MULT mai intelegatori. Daca “vrem o tara ca afara” inclusiv bunul simt si intelegerea trebuie sa existe. Daca poti sa faci bine, si alegi sa faci rau, sigur-sigur nu o sa ai “o tara ca afara”!

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile