Smarter_way_USA

De ce niciun castigator din razboiul dintre Rusia si SUA in Ucraina nu pare să fie o opțiune buna.

24/02/2023 | Diverse | 1,406 views

Tot mai des mi se spune ca eu mi-as dori sa castige Rusia razboiul. 🤦 Haideti sa le luam pe rand si sa imi exprim punctul de vedere.

1. Daca castiga Rusia:

– varianta POZITIVA ar fi fost doar daca, REPET, doar daca Romania nu ar fi fost condusa de imbecili sintradatori de tara si daca NU ar fi bagat Romania in razboiul care nu ne priveste. La fel cum a facut Orban in Ungaria.
– varianta NEGATIVA e in situatia actuala in care Romania, fiind condusa de imbecili si tradatori de tara, ne-a bagat in razboiul care NU ne priveste.

Daca Rusia castiga razboiul, Orban si Ungaria va avea toate sansele sa ia Romaniei Transilvania !!! Si DA, ne meritam soarta. Un lovul lui Putin si a lui Orban as face asta fara nici un fel de retinere. Fiindca omul doar cand da cu capu se invata minte iar daca totusi nu se invata minte, atunci sa tot dea cu capu, zic!

— — — — — —

2. Daca castiga SUA:

– Varianta NEGATIVA e daca Bideul si democraticii raman la putere. Fiindca treaba va continua pe acelasi trend de globalizare si de indoctrinare cu toate imbecilitatile pe care le stiti cu totii ca vin din VEST cu destramarea familie, traditilor, principilor in care SUA sa controleze tot si sa fim manipulati sa credem ca traim intr-o democratie, cand de fapt si de drept traim intr-o prosteala, indoctrinare ai imbecilitate fara nici un fel de scrupule.

– Varianta POZITIVA ar fi daca Donald Trump va redevenii presedintele SUA. In acest caz, globalizarea ar fi PA, cenzura si prosteala ar lua sfarsit si totul ar putea incepe sa aiba un traseu normal cum a fost pana sa vina democraticii la putere. Daca nu ma credeti pe cuvant ca democratii sunt un pericol, documentati-va care e singurul presedinte din ultimii 20 de ani care nu a dus nici un razboi! Veti vedea ca toti au dus CEL PUTIN 1 razboi si americanii au cauzat peste 10.000.000 de morti. DAAAAAR doar unul singur nu a dus nici un razboi si acela e Donald Trump fiindxa el e.singuru care a fost interesat de devoltarea SUA (fiindca de-asta a fost ales presesinte) si nu de extinderea NATO si de dus Razboaie precum Bideul care vrea sa faca ce nu a reusit Napoleon si anume sa distruga Rusia.

— — — — — —

Ei bine … astea sunt variantele … niciuna nu ma prea incanta … dar oricum ar fi, REPET ce am.zis in precedenta postare, SUA va pierde pozitia de lider mondial !!! China va fi urmatorul LIDER si impreuna cu alianta BRICS (brazilia, rusia, china, india si africa de sud) vor crea o noua ordine la nivel global.

— — — — — —

Mai multe detalii despre previziunile mele din perioada urmatoare, am scris in postarea precedenta si am sa va las un link catre ea in sectiunea de comentarii.

Numa bine, rau la nime! 👍

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile