Smarter_way_USA

Invitație TOKERO Cluj-Napoca Meetup – 10 februarie 2023

09/02/2023 | #crypto | 1,594 views

TOKERO incepe seria de evenimente Meetups by TOKERO la Cluj-Napoca pe 10 Februarie 2023 in locatia Xponential Transylvania Coworking & Office incepand cu ora 18:30.

La acest eveniment participanții sunt în rolul principal! ✨ Vrem să ne cunoaștem mai bine!

Evenimentul se va desfășura într-o atmosferă relaxată, în care veti putea servi cafea și gustări în timp ce vom face networking de calitate, dar și fotografii profesionale 📸 pentru a imortaliza momentul.

Pentru că se doreste câte e un moment cu fiecare dintre voi, TOKERO a ales ca la această primă vizită în Cluj-Napoca să limiteze lista de participanți la doar 50 de locuri. Pentru a evita FOMO, vă invităm pe toți să vă înscrieți, iar pe 7 Februarie vom selecta aleatoriu, și anunța, lista celor 50 de participanți. 🤝

Cum participi la eveniment:

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile