Smarter_way_USA

Banca centrală elvețiană își oferă sprijinul pentru Credit Suisse – Merită să investim?

15/03/2023 | Bursa & Investitii | 371 views

Banca centrală elvețiană spune că este pregătită să ofere sprijin Credit Suisse.

Exact ce spuneam 🙂 Elvetia nu cred ca va lasa Credit Suiss sa falimenteze. Ar fi dauna totala pentru ei ca imagine de tara bancilor. Deci CEL PUTIN pe termen scurt (o zi sau doua) stirea asta e pozitiva. Dupa, nu se stie ce va fi!

Dupa cum vedeti pe bursa din Elvetia unde e inchisa de la tranzactionare, e la -24% iar pe cea din US e deschisa si e pe -16%.

Multi imi scrieti ca nu va puteti abtine sa tranzacrionati actiunile bancilor … 🤦 … Ei bine daca va bate gandu sa investiti asa scurt pe volatilitate, faceti-o cu o suma de care sa va puteti lipsi de ea. Ca na … nu e inca nimic sigur.

Eu doar va dau informatia, vedeti maine cu deschide bursa si faceti ce vreti cu informatia asta dar, repet, MARE ATENTIE fiindca asa cum v-am spus in videoul din postaarea precedenta, riscul e FOARTE MARE in aceasta perioada.

DYOR – Not financial advice. Do your own research! Va astept pe DISCORD sa analizam impreuna mai bine situatia. https://www.maiorarmy.ro/prezentare-premium/

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile