Smarter_way_USA

Dolarul pierde teren în fața yuanului chinezesc: Ce înseamnă asta pentru hegemonia americană?

30/03/2023 | Diverse | 630 views

Mna … si iar trebuie sa va spun ca “v-am apus eu” … iata ca dolarul american se duce incet-incet unde ii este locul, si anume “la dracu”! Felicitari Joe Biden si tot cotetul de globalisti sinistrii care au facut ASIA mai unita ca niciodata.

Va aduceti aminte postarile mele cu privire la sanctiunile de 2 lei impotriva rusilor la ORDINUL americanilor ? Va aduceti aminte cand va spuneam ca o sa ii doara pe americani si pe europeni mai mult decat pe rusi ? 😂 Doamne cate injuraturi, blesteme si dusmani mi-am facut anu trecut cand spuneam ca ASIA o sa fie mai unita ca niciodata si dupa mizerile americanilor. 🤦

“Arabia Saudită a intrat într-o alianță comercială cu China, Rusia, India, Pakistan și patru națiuni din Asia Centrală. Mai mult, evoluția vine după știrile despre primul comerț cu energie decontat cu yuani, scăzând și mai mult dependența internațională de dolarul american.”

Si nu uitati ca in ASIA se afla marea majoritate a populatiei planetei, marea majoritate a resurselor naturale si spre mirarea multora, locul unde se produce si se inoveaza cam tot ce e TOP in tehnologie, inteligenta artificiala, 5G si etc. Stiu, sunt multi care inca bat din gira cu americanii insa ii potolesti rapid cand le areti unde PRODUC americanii.

Mna … mi-am luat mii de injuraturi cand am anticipat asta de ANI DE ZILE, am blocat mii de persoane, iar acum imi pare rau ca nu-i mai pot vedea/auzi reactia cand si-o iau in freza, si evident, se mira ca “oare cum s-a ajuns aici” la orice spalat pe creier VESNIC surprins de realitate. Ca na … cand asculti si lingi la propagande fara sa gandesti, asa se intampla.

👉 Sa NU va inregistrati pe www.MAIORArmy.ro unde se discuta toate aspecte de peste 1 an. Stati pe feisbuci si mirati-va cand aflati ca soarele e galben, apa e uda iarba e verde si cerul e albastru. Doamne feri … Lasati pe altii sa profite si sa faca bani din informatiile astea. Voi doar mirati-va si scelerati-va pe internet dupa cum va spun americanii. 👍

PS: Cei ce INCA nu credeti, aveti sursele mai jos:

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile